Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot. DPI

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Obecnie posiadam mysz SAITEK RAT 9. Posiada ona 5600 DPI. Posiada 4 stopni szybkości, ja od zawsze siedze na 2 z 4. Teraz jak kupie myszke 4000 DPI, odczuje coś?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

4000dpi to dla mnie za dżo. Na 3600 to już mi za szybko gania xD Jak masz 5600 to ją zostaw. Zmienisz na gorszą ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zostawić nie może, bo z nie wiadomych przyczyn pojawiła się korozja. :D Odczujesz różnicę po przejściu na mniejsze dpi, ale nie taką z kolei dużą.

Opublikowano

Ale chciałem kupić myszke z CM STORM. Akurat się śmieszne w dodatkowym budżecie i chciałem wiedzieć czy to duża różnica skoro używam tylko 2 szybkość z 4 :)

Opublikowano

Wiesz różnica jest zawsze, pograj na myszce 5600 DPI w cs'a i na 800. Różnica katastrofalna.

( przykładem jest strzelanie na 5600 DPI ustawia się myszkę na 2.5-3.5 w ustawieniach cs'a. Przy 800 DPI, ową posiadam 4.0 to ciągle za małoo ).

graphic.png
Opublikowano

Wiesz różnica jest zawsze, pograj na myszce 5600 DPI w cs'a i na 800. Różnica katastrofalna.

( przykładem jest strzelanie na 5600 DPI ustawia się myszkę na 2.5-3.5 w ustawieniach cs'a. Przy 800 DPI, ową posiadam 4.0 to ciągle za małoo ).

wtf, ja tu mówie o różnicą pomiędzy 5600 dpi a 400, a nie 5600 i 800, lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...