Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wacek_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na fb zostało zapowiedziane:

Most of you heard about the new Elite Designs but this week will bring another feature change.

Remember how you would not get your Credits returned when you didn’t win a Trade? Time to scrap that! The revamped Auction system lets you bid as often as you want and you either win the item or get all your Credits back.

Let the bidding war begin!

XOXO
-Nyx-

Czyli, w tym tygodniu zostanie wprowadzona zmiana systemu aukcji. Szkoda że dopiero jak tracą graczy to sięgają do takich kroków. Od tego tygodnia - nawet jeśli nie wygrasz przedmiotu dostaniesz wszystkie swoje kredyty z powrotem.

7yo9.png

Opublikowano

Pomysł tak głupi, że tylko BP mógł na niego wpaść.

Opublikowano

z jednej strony dobrze, bo jak dam na golca np. 2kkk a ktoś mnie przebije to lipa :s a z drugiej strony źle, bo ceny na handlu wzrosną ;s

Opublikowano

a co ci dadza kredyty? jesli nie masz jeszcze full fl3 i full bo2 to moze i dobrze ale potem co?
na handlu nie ma apisa, zeusa, kluczy do skrzyn, havockow czy innych dupereli za które trzeba zapłacił na prawde dużo uri.

Opublikowano

Robią to po to żeby zachować jakąś resztkę graczy, ale jak z tym będzie no to już ciężko przewidzieć. W każdym razie chyba się zaczynają ogarniać.

7yo9.png

Opublikowano

a co ci dadza kredyty? jesli nie masz jeszcze full fl3 i full bo2 to moze i dobrze ale potem co?

na handlu nie ma apisa, zeusa, kluczy do skrzyn, havockow czy innych dupereli za które trzeba zapłacił na prawde dużo uri.

Kiedyś BP był inny, pierwsze oznaki, że coś się zaczyna psuć było wprowadzenie profi-designów, których nie można było zakupić na handlu.

@Topic

Dobre dla początkujących, złe dla bogatych w kredyty.

Opublikowano

Oni sobie chyba żarty robią. :D Następne w kolejce pewnie, będzie wprowadzenie do licytacji aegisa, citadela oraz spearheada ...

BP sobie nagrabiło tym banowaniem i teraz próbują przekupić graczy, by dalej grali, zrobiliby to chociaż w sposób straty 50% podatków od przegranej aukcji, bo inaczej gracze z kredkami Allego, będą zawyżać ceny.

BugPoint, próbuje zwerbować nowe źródła dochodu, ponieważ wątpię, by grający wcześniej gracze, chcieli bawić się w przebijanie Allegrowców.

Pozdrawiam. <_<

5y6tk3.gif

Opublikowano

Jedynie co mnie interesuje z handlu to bosterki nie chce mi się nawet myśleć po ile będą chodzić.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

a kiedy to zostanie wprowadzone ?

Czyli, w tym tygodniu zostanie wprowadzona zmiana systemu aukcji. Szkoda że dopiero jak tracą graczy to sięgają do takich kroków. Od tego tygodnia - nawet jeśli nie wygrasz przedmiotu dostaniesz wszystkie swoje kredyty z powrotem.

7yo9.png

Opublikowano

To z lekka pojebane, straciłem gdzieś na tych aukcjach kilkaset milionów a oni takie gówno dają.

W sumie jak się pomyśli to dobrze bo taki flax w końcu coś wygra o ile ceny nie wzrosną do 200kk na LF3

Najlepsze jest to że teraz to nawet flaxa strach przelicytować bo może mieć ładny zapasik kredytów a nawet jak

przegra to co za problem dać znowu ? Już pomysł zwiększenia uridium 3x ze wszystkiego jest bardziej realny.

Jednym słowem kolejne gówno...

Jak Miszczu powiedział na takie głupie pomysły to tylko BP wpada :D

Ich debilizm polega na tym że nie zrobią ankiety tylko dają ,,takie coś'' prosto z mostu, niedługo

to będziesz mieć z miliard kredytów, ale o uri. to już nawet nie chce się myśleć bo nadal będzie go mało.

Pomysł nawet dobry ale na samym początku gry ale DO ma parę lat to żal ściska...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ja osobiscie jestem nowym graczem i cieszę się z tego pomysłu, ale jedynie, jezeli będzie on przez jakis czas. Bo nie chce za Golca losowac paru kkk a za lf3 200 kk jak to pan up mowil

Jak chcecie mozecie mi dac kase, ;-;

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Tylko tak, jesli np. dacie na lf3 200kk i nikt was nie przelicytuje to i tak ten co wygral straci 200kk kredek, poprostu przeplaci, wiec moze lekko sie podniosa ceny nic wiecej

Opublikowano

Kiepsko... wcześniej można było postawić miliard na jakiś boosterek po MHH i patrzeć jak wszyscy przegrywają ]:-> a teraz? Jak żyć skoro nie można robić ludziom na złość? Niedługo nie będzie można strzelać do statków. Ta gra z czasem traci sens ... . Dobrze, że sprzedaję konto ^^

Opublikowano

Ja pierdole co za debilstwo niech jeszcze wprowadzą okienko gdzie będzie pokazane ile ktoś dał za daną rzecz.. Chuj nie gram w ten syf..

jp8p35.png
Opublikowano

@up ja własnie dzisiaj skonczyłem z tym syfem ;]

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

teraz to dojeb.... do pieca przecież to najgorszy pomysł bp zgadzam się z tym co powiedział Miszczu
do wyżej up co z tego że zalicytujecie jeszcze raz to ten ktoś jeszcze raz przebije i jeszcze raz....
to jest poprostu żal nic już się nie bd dało wygrać na aukcjach przecież ci z kredkami z allegro eh...
teraz pozostaje albo kupić kredki na allegro albo skończyć grę hmm chyba lepszy pomysł nr 2 bo
po co ładować w upadającą grę -_-

Opublikowano

Słyszę ból dupy .... BP się teraz dopiero popisało... niszczą tą grę z dnia na dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...