Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie w smoki

Czy wierzycie w smoki ?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzycie w smoki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie ? Wierzę ;)
Kto powiedział, że muszą żyć u Nas na ziemie. Jest miliardy nie odkrytych planet, więc nie powiedziane, że tam ich nie ma.

Opublikowano

Nie, nie wierze. W dupach Wam sie poprzewracało hipsterzy? Proponuje co poniektórym zejść na ziemie, albo odstawić metina

Opublikowano

Ostatnio zabiłem jednego skurwiela bo dopierdalał mi się do chaty przez okno.......

S K Y R I M

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Sam zabiłem 4 smoki więc muszą istnieć. Miałem ich serca i użyłem ich do naładowania Oka Innosa, dzięki czemu pokonałem Smoka Ożywienia.

Opublikowano

UP@

Jak widzę takich kurwa idiotów jak ci powyżej, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.

Idąc tokiem waszego myślenia, to dinozaury też nie istniały, bo nie widzieliście :__:

Kiedyś na pewno istniały, bo inaczej skąd wytłumaczyć starożytne malowidła itd.?

Opublikowano

I co jeszcze ? czekamy na temat czy wierzycie w wielkiego latającego potwora spagetti...

Wierzę jednak że głupota ludzka nie zna granic...

Ja pieprzę... zaraz powstanie temat "Czy wierzycie w Smerfy"...

@Topic: Nie, nie wierzę w smoki. Zostały one wymyślone na potrzebny książek i filmów...

http://www.mpcforum.pl/topic/1001569-czy-wierzycie-w-smerfy/ ja pierdole jasnowidz...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Są smoki tzw. Warany komodo

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Smog to problem dzisiejszych czasów, trucizna latająca nad miastami :c ( Tag, w Wawelskiego :P )

Opublikowano

lol, nie. To tylko stworzenia wymyślone na potrzebe bajek/baśni.

Opublikowano

ta uratował mnie w grudniu od zginięcia bo byłem na wozie i to był alduin uratował mnie a ja go z fus ro dah i joor zah frul

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...