Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wierzycie w smoki

Czy wierzycie w smoki ?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzycie w smoki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pieprzę... zaraz powstanie temat "Czy wierzycie w Smerfy"...

@Topic: Nie, nie wierzę w smoki. Zostały one wymyślone na potrzebny książek i filmów...

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Taaa moja ciotka to Daenerys, a w piwnicy mamy nielegalną hodowlą. Sztuki chodzą po 10.000$. Interes się nieźle kręci. Na PW ci podam adres, ale nikomu nie mów bo wiesz to nielegalne.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Oczywiście że tak!

Taaa moja ciotka to Daenerys, a w piwnicy mamy nielegalną hodowlą. Sztuki chodzą po 10.000$. Interes się nieźle kręci. Na PW ci podam adres, ale nikomu nie mów bo wiesz to nielegalne.

Super! Propozycja wysłana. Tylko róbmy po cichu, bo wiesz to nielegalne.

Ja osobiście posiadam małą hodowlę, ale planuję rozkręcić interes :) nieźle chodzą wśród magów i krasnoludów z Rosji Wschodniej, przyjeżdżają do mnie specjalnie całymi karawanami.

W chwili obecnej posiadam 2 smoczki, sprzedaję je na zasadzie licytacji cena minimalna: 1.000 $ za pierwszego i 2.500$ za drugiego, ale pamiętajmy że dopiero 20 lat mają, młodziutkie są może za 70 lat je opchnę po 100 000, kto wie.... :D

Mogę Wam, doświadczonym hodowcom podrzucić adres pewnego krasnoluda z Arabii, kupuje ich on bardzo dużo, tyle tylko że muszą KONIECZNIE zionąć ogniem.

Matematycznie mają udźwig 520,78 kg a rozpiętość skrzydeł 20m. No, ale jeszcze urosną i zobaczymy :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To weź mi napisz , kupie dwa

Opublikowano

Nie, choć w sumie nic nie wiadomo.Lecz wątpię...

Tak serio to po co wam takie tematy?! <_<

Oczywiście, że tak. Zawsze o wschodzie słońca patrząc na północ od mojego położenia widzę jak latają, prawdopodobnie lecą do Narni

Nie pitol, Narnia fajna książka :)

Opublikowano

Kurwa, nie lubie tego bydła. Ostatnio jeden po ogródku latał i ziemianki podpierdalał. Jak się ojciec wkurwił, to dwa dni polował na skurwiela.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ostatnio byłem na dachu i widziałem przez lornetkę, jak Potter przemyca smoka dla brata jego kolegi.

Opublikowano

Ja wierze. Są spoko, co prawda już je zabiłem no ale..

FUS RO DAAAAH!

Opublikowano

Wierzę, że zwierzęta (raczej gady) tego typu mogły się wykształcić w erze dinozaurów. Nie jest to wykluczone, że mogły istnieć. Jednak nie przetrwały na pewno do naszych czasów. Tak czysto praktycznie były nawet programy właśnie o tym zagadnieniu, znalezione fragmenty, czy nadpalone skały w miejscach pokrytych teraźniejszą warstwą śnieżną. Nie mówię, że zionęły ogniem, ale mogły produkować kwas, który teoretycznie mógł chemicznie reagować i faktycznie powodować zapłon. Jednak jest to mało prawdopodobne, ale na pewno możliwe jest to, że smoki, które nie zionęły ogniem mogły jak najbardziej istnieć. Tylko nie w rozmiarach znanych z gier, filmów itp i na pewno nie o takich cechach z jakimi są prezentowane np. przez literaturę.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

No jasne... W Skyrimie jest ich pełno, ale były wycieki i kilka przeszło do realu i teraz się rozmnażają. Niedługo będzie zagłada świata.

Seriously? Of course not.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Skyrima to tak, wierzę, a tak ogólnie to może kiedyś istniały. Nikt tego nie wie. Wawelski w sumie : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...