Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - czy sie opłaca?

Intesive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem ciekawa ofertę na tablicy, komputer o parametrach:

mobo - ep35-ds3

cpu - pentium dual core e6600, 3.06 3mb cache

gpu - radeon 6770 1gb

ram - 3gb

dysk - 160gb

zasilacz - modecom feel 2 500w (...)

Komputer kosztuje 450zł, czy jest warty swojej ceny? Czy brat pogra na nim w bfa 3, cod bo2, fc3 i inne nowsze gry? Daje Plusiki.

Opublikowano

Jak na swoją cenę nie najgorszy, brat pogra w wymienione gry chociaż zasilacz w tym zestawie jest dość niestabilny i będzie go trzeba wymienić.

Opublikowano

Tylko ze za free markowego zasilacza nie dostanę :/

Umowiłem sie ze sprzedawca ze on wysyła komputer ja wszystko sprawdzam, podłączam i dopiero wysyłam mu kase.

Opublikowano

To kup używke Fortona albo Chiefteca za 60zł, majątek to nie jest. 1 dzień roboty przy dobrym tempie.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak tamtemu gościowi działało dobrze to jak tego kompa postawisz u siebie to nie zacznie jakoś magicznie gorzej działać zasilacz, zapytaj się go czy miał z zasilaczem problemy czy nie.

Opublikowano

Jak tamtemu gościowi działało dobrze to jak tego kompa postawisz u siebie to nie zacznie jakoś magicznie gorzej działać zasilacz, zapytaj się go czy miał z nim (zasilaczem) problemy czy nie.

I tu jest magia tego zasilacza. Jednemu przez 5lat może działać, a drugiemu po 2 dniach paść i popalić reszte podzespołów ;>

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tak wystarczy porządne 400w, co do cpu to przeciętny dwurdzeniowiec który jeszcze daje rade choć dławi się w grze multiplayer jeśli na serverze jest sporo ludzi, a gpu to przyzwoita karta z dx11 która daje radę w wszystkich grach na przyzwoitych detalach (oczywiście jeśli nie przesadzi się z rozdzielczością) idze na niej odpalić nawet gry ala crysis 3, metro last light itp.

Opublikowano

Zapytaj gościa, czy nie spuści ceny do 400zł, i weźmie sobie zasilacz, a ty dołożysz 30zł i za 80zł masz chiefteca.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak dogadałem sie ze sprzedawca i sprzeda mi komputer za 400zł z zasilaczem to powiesze sobie nad łozkiem. (xD) dzieki za pomoc lapcie plusy.

Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...