Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co o tym sądzicie?

jdm94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu często dodają ludzie filmy pt. Bug on shadowcores with Points Shop!, Coś tego typu i rzeczywiscie dodaje im punkty a co lepsze itemy dochdzą. Jestem pewnie naiwny, ale pytanie do was sprawdzał to ktoś, bo ja jestem zdania tego, że to zwykły keylogger.

Opublikowano

Od jakiegos czasu często dodają ludzie filmy pt. Bug on shadowcores with Points Shop!, Coś tego typu i rzeczywiscie dodaje im punkty a co lepsze itemy dochdzą. Jestem pewnie naiwny, ale pytanie do was sprawdzał to ktoś, bo ja jestem zdania tego, że to zwykły keylogger.

To jest robione wszystko w flashu i ty to widzisz super że dodaje a tak naprawde oni po prostu zmieniają wartości i albo to jest keylogger albo ktoś chce na tobie zarobić , na twojej naiwności:)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

To jest robione wszystko w flashu i ty to widzisz super że dodaje a tak naprawde oni po prostu zmieniają wartości i albo to jest keylogger albo ktoś chce na tobie zarobić , na twojej naiwności:)

Dzięki fajnie wiedzieć, nawet nie chciałem tego ściagać ale chciałem wiedzieć jak oni to robią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...