Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawa w chowanego na serwerze Minecraft [Jedyny w Polsce taki serwer][Automat]

karol05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

Po wejsciu na serwer wejdz na /warp ch przeczytaj wszystkie informacje!

u0vp.png

Po wpisaniu komendy /ch zostaniesz przeniesiony do lobby!

8fxg.png

Po 60 sekundach gra sie rozpoczyna bedziesz szukajacym lub chowajacym sie!

Jezeli musisz sie schowac patrz na chat jakim blokiem jestes (ang nazwy)

wb6v.png

A jezeli jestes szukajacym musisz przejsc przez pajeczyne i zabic ukrytych graczy (ktorzy sa blokami)

3awg.png

Adres IP serwera:

5.9.86.162:6746

Opublikowano

Ja taki serwer już dawno miałem więc niepisz jedyny w polsce :) choć każdy może używać "numer 1, najlepszy polski serwer" :P

www.europecraft.eu

Opublikowano

stary ... ty chyba z konia spadłeś ... tak jak już klega wyżej mówił, mało kto sobie poradzi z tym pluginem a po 2 to debilny pomysl... nikomy sie nie chce bawic w chowanego ... lepiej zrób serw pvp czy cos

Opublikowano

napisz w temacie " serwer dla dzieci max do 12 roku pobawmy sie w chowanego będzie fajnie "

to może ktoś będzie grać

jak dla mnie nie widze przyszłości dla tego serwa

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Zjebany sever! grasz w chowanego nagle admin sie tpa do cb i cie deda :) gracze nie ogarnieci!! nie polecam nawet wbijac na tego serva! a wgl sama prezentacja to mówi (Admin nie ogar chcial mi dac itemki bym nie mówil tego hahaha )

mca.png
Opublikowano

Wszedłem, zasady nie są wyjaśnione. Sam musiałem dojść do tego jak to działa, czym jesteś i wgl.

Nazwy bloków nie spolszczone:

"Jesteś teraz blokiem: ANVIL".

Mapki są okropne. Brzydkie, budowane na szybko i nie ma miejsca, żeby się schować.

Jest zwykle jedno miejsce dla jednego bloku i dlatego na pamkę można wkuć, gdzie ktoś się schował.

Porównując do serwera premium z tym pluginem, to serwer jest bardzo słaby. Na tamtym ktoś się starał.

Kiedy jesteś szukającym, to zaczynasz bardzo niekomfortowo, bo musisz iść przez pajęczynę, a można było to zrobić lepiej.

Kiedy wyjdziesz, to wszyscy czekają pod drzwiami, zaraz jest koniec gry, bo padasz.

Admin jak widać nie pomyślał o wielu błędach, ponieważ będąc trawą, góra jest szarawa i gracz, który

jest dirtem ma ładnie mówiąc przerąbane. ;)

Gracze bardzo nieprzyjemni, a admin nic z tym nie robi.

Wyzywają nowego gracza, a on nic, po mimo tego, że nie był niczym zajęty, a kiedy

go zawołałem, to zareagował. Powiedziałem, żeby ich kicnął, czy zmutował, albo chociażby upomniał.

Nie zrobił tego. Wyzywanie graczy OK, nie przeszkadza, ale ktoś użył wulgaryzmu (nie na kogoś), to został zaraz kicknięty.

Nie polecam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie wiem, ale ja na ulicy nie strzelam z łuku, żeby kogoś złapać w chowanego(zresztą to jest dziecinne jak inni napisali). Na survival zaś pełno założonych gildii, a administrator nic z tym nie robi. Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam
Admin serwera mówi, że plugin na Chowanego jest Autorski, ale nie jest Autorski.

Plugin na chowanego to: PropHunt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...