Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sens istnienia BoLa

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa pytania :

1. Jak używam combo to mam trzymać spacje czy napierdalać w nią? Bo raz mam tak , raz tak zależy od skryptu. Tylko ja takie cuś mam?

2. Siedzę w bronzie bo od pewnego czasu gram na weście i powiem szczerze żadnej gry Ryzem z BoLem nie wygrałem.. Niby do diamonda tutaj podochodzili a ja 1 meczu nie mogę wygrać. Jak to ogarnąć?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

wyłącz to i graj normalnie Bol to gówno do zabawy na normalach ranków nie polecam na nim grać ponieważ łatwa contra + Bol ci nei farmi wiec jak nie masz skilla to nie wbijesz nawet golda

Opublikowano

Trzymasz spacje. IMO ze skryptem łatwo wygrać. Nie farmi? Ja przez pół gry spokojnie sobie farmie trzymając C i unikając skillshotów na bocie.

Opublikowano

Przykładowo widze twój opis. Masz bronze + BoL (konkretnie Ryze) = Diament. Jak ja 1 meczu w bronzie nie potrafie wygrać. Czy BoL jest taki overskilled jak wszyscy mówią?

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Tak, jeśli dobrze go ustawisz i użyjesz. Ściągnij AutoCarry, AntiSkillshots, Skrypt na Ryze, Skrypt na Akali/Katarinę, XT-0002. 5 darmowych skryptów z którymi wbijesz przynajmniej Gold grając z grubsza bezmyślnie.

Opublikowano

Może podaj swój build, bo ja wyciągam coś koło 3k HP, a przeciwny carry pada na combo.

Co do podpisu, tam nie jest = tylko =/= (nie jest równy, takie przesłanie dla prosów z brązu V myślących, że odpalą BoLa i wyjebie ich od razu do diamentu).

Opublikowano

Bylbym wdzieczny za podanie tego buildu na pw. Anonymous co rozumiesz przez "dobrze go ustawisz"? Zazwyczaj z samym skryptem gralem bez zadnych zmian. Wbic gold? Ja nawet meczu w bronzie na bolu nie moge wygrac..

Opublikowano

Np. stackowanie teara (auto q farm), manamune daje 1000 many, tak samo serafin - wielki boost do dmg. Ściągnij skrypty, które podał Anon - na samym autocarry można wygrać mecz.

Opublikowano

Gram na wescie z bronzu V wyszedlem do promote silver 1 , spadlem do bronze 2 przy czym konto w poprzednim sezonie mialo 1450 elo , wiec dostaje przeciwnikow + silver 3/2 i chce sprobowac tym ryzem ale nie wiem czy to cos na rankach pomoze. Sa jeszcze jakies inne nukery przy ktorych bola jest dobry? Pisze z kom.

Opublikowano

Cassio, Katarina ( do Golda, w goldzie nie ugrasz już tyle :\ ), Kassadin też ejst b. fajny.

Opublikowano

A moglbys mi wyslac najbardziej uzyteczne skrypty (poboczne) na pw? Samd nazwy. Bylbym wdzieczny. Potestuje.

Opublikowano

Tak, jeśli dobrze go ustawisz i użyjesz. Ściągnij AutoCarry, AntiSkillshots, Skrypt na Ryze, Skrypt na Akali/Katarinę, XT-0002. 5 darmowych skryptów z którymi wbijesz przynajmniej Gold grając z grubsza bezmyślnie.

samo carry wystarczy aby wygrać mecz ;>

mam pewną prośbę :

podasz link do tego skryptu :

XT-0002

nie mogę ggo znaleść, nawet nie wiem do czego on jest. dam lika

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Mógłby ktoś dać linki do tych skryptów i wyjaśnić co robią ? , bo za uja nie potrafię ich znaleźć :c

AutoCarry

AntiSkillshots

z góry dziękuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...