Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć skrypt na postać do BoLa?

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że na forum pojawia się setki pytań gdzie znajdę skrypt na x postać to w tym jakże długim poradniku nauczę Was SAMODZIELNEGO znajdywania tychże skryptów!!!

1. Wchodzimy na forum BoLa

botoflegends.com/forum

do działu Release > Champion Scripts.

Gotowy link dla ułomnych:

http://botoflegends.com/forum/forum/20-champion-scripts/

2. W górnym rogu jest taka opcja jak wyszukiwarka! Jak wygląda bo nie widzę?!!?!!

Qxnzv4f.png

3. Użyj tej wyszukiwarki będąc w dziale Champion Scripts. Wpisz interesującą Cię nazwę championa na którego chcesz znaleźć skrypt! NA PSZYKUAD RYZE następnie naciśnij ENTER!

nJefyPO.png

4. Buuum!!! Wyszukiwarka znalazła tematy! Jeżeli mają w nazwie Ryze to wejdź w ten temat i skopiuj skrypt!

XIxRSS4.png

Pozdrawiam i życzę samodzielnego wyszukiwania zamiast zaśmiecania MPC Forum! Dziękuję!

Opublikowano

No na pewno się przyda

Ale mnie zastanawia dlaczego ludzie bez vipa nie widzą skryptów dla VIP'a i wielu funkcji forum skoro i tak PODOBNO nie mogą użyć ich w grze? Logika ich mnie rozpierdala no chyba, że o czymś nie wiem.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Możesz wejść do działu ze skryptami VIP, ale nie wejdziesz do tematu. Dodatkowo skrypty VIP używają funkcji niedostępnych dla darmowych użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...