Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ymyt2 - I Zbroja Hwang

fajaone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zasięgnąć waszej porady :) wiem że wiele z was pewnie zna sensowną odpowiedź na nurtujące mnie pytanie ;)

a więc gram na prywatnym serwerze Ymyt2 i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość aby przenieść na inne konto zbroje hwan'g .. jeśli ktoś wie coś na ten temat będę wdzięczny za pomoc ..

Opublikowano

Na niektórych serwerach da się przenieść zbroję na inne konto za pomocą klienta Metin2 US 2007,ale to zależy do serwera.

Nick na privach i hamachi A4

Opublikowano

Prose o 5 Jesli postac jest na tym samym koncie mozesz przeniesc jesli nie to nie Teraz ten sposub wyłuz hwanga do magazyn i 2 postac wesz!

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

A więc chciałbym przenieść na inne konto (nie postać) co do clienta to jeśli ktoś wie jak uruchomić ymyt2 pod clientem US będę wdzieczny za taki plik .. bo przy uruchamianiu z lanchera (pl) wyskakuje błąd plików ..

Opublikowano

Posiada ktoś linka do tego metina US przez którego można przenieść hwanga? Prosze o podanie bedzie 5*

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

skora99 sdlongju nie jest już off? bo kolega z reala coś mówił że sie zalogować nie może...

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

Mozesz tez sprobowac wystawic na sklepie czasami dziala lub wbij range na - i ubij ta postac az wypadnie hwang. mi kiedys hwang wypadl na 1 privie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

mam problem gram na ymyt2 na początku grałem z aurom i silnym wylogowywało mnie przestałem zrobiłem nową postać i było dobrze kilka dni nemu wyskoczył mi błąd podczas logowania się z serwerem i nie mogę się wbić na żadne konto zmieniałem IP i nic proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój e- mail [email protected] piszcie please bendę bardzo wdzięczny

8572246_3_26.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

hwanga da się przenieśc do magazynu i wejśc na 2 postać (jedno konto) i wpisać z tej 2 postaci hasło do magazynu gdzie jest hwang :)

Opublikowano

cześć @davka52

mam stronę www.metin2mod.tk i tam pisze że jest on

8572246_3_26.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...