Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie w wakacje?

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć drodzy użytkownicy! Piszę ten temat trochę z nudów, trochę z ciekawości. Pokaże to w sumie jaką mamy grupę ludzi na forum i pozwoli się jakoś trochę zapoznać. Albo po prostu pochwalić. Albo po prostu coś. Co sądzicie o tegorocznych wakacjach? Macie jakąś robótkę, a może opierdalacie się za granicą? A może siedzicie w rodzinnym mieście? Co porabiacie? Ja osobiście jestem sobie w Grecji i wypoczywam na fajnych plażach z zajebistym widokiem, a Wy? Zapraszam do dyskusji!

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ja wróciłem wczoraj znad Bałtyku. Byłem tam 2 tyg. Teraz do końca lipca pewnie posiedzę w rodzinnym mieście i pochodzę na różne imprezy ze znajomymi itp. W sierpniu pewnie gdzieś się wybiorę z kumplami. Jeszcze nie wiem gdzie i na ile. No to by było na tyle.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Jakie jeziorko? Słyszalem, że w PL nad Bałtykiem teraz kicha z cenami :/

ZARABIANIE NA METKU ZAWSZE SPOKO :D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Gdy już słońce przedostanie się przez żaluzje których dzień wcześniej nie zasłoniłem to budzę się gdzieś ok 11-12 jem i leże chwile przed telewizorem później wyjdę pochodzić po mieście, poigrać w karty wracam i tak codziennie zazwyczaj. W te wakacje cały czas w rodzinnym mieście jak gdzieś wyjadę to co najwyżej do brata

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jakie jeziorko? Słyszalem, że w PL nad Bałtykiem teraz kicha z cenami :/

ZARABIANIE NA METKU ZAWSZE SPOKO :D

Bieszkowice, Zbychowo, Dębki. Mieszkam w Gdyni od urodzenia, nigdy kichy z cenami w Trójmieście nie było, w Sopocie w Śledziku, "Na Drugą Nóżkę" piwko od dawna niezmiennie po 4 pln ;) Poza tym zawsze można zaopatrzyć się w spożywczym i zrobić sobie wypad w plener ;)

Opublikowano

Wstaje, jem sniadanie i zaczynam dzień. Idę spac. I znów to samo.

Opublikowano

Nudy na komputerze,czasami z kumplami na plażę a coraz częściej parkour przez miasto :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

"Nie ma miłości, trzeba expić" ;_;

A tak na serio, to siedzę całe wakacje w domu, przez najbliższe parę lat. Rodzice kupili teraz dom w ok. Krakowa, więc nie ma teraz mowy o wakacjach, chyba, że jakiś wypad na weekend w Zakopane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...