Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Banujemy Szamanke Smok 90 Lv Metin2 PL s26 Solar by Kei.

Keiusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema prosto i na temat w filmiku nie bede sie rozpisywal zapraszam do ogladania.Zadaj sobie na koniec pytanie czy tez tak bys postapil jak ja ;)

Opublikowano

czasami ludzie mnie rozpie... Zamiast sprzedać konto i mieć ze 100zl to lepiej nagrać na yt i dostać bana. hehe to dopiero umysły polskie....

Opublikowano

czasami ludzie mnie rozpie... Zamiast sprzedać konto i mieć ze 100zl to lepiej nagrać na yt i dostać bana. hehe to dopiero umysły polskie....

Nie ma mejla do konta...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie ma mejla do konta...

Da się odzyskać. Piszesz do supportu i odzyskujesz (Dowód wystarczy) Można podrobić na własnym hamachi i tyle. Sam odzyskałem maila do woja i zapłaciłem 4zł za sms do wp.pl

Administracja (GM) Skontaktował się z adm wp.pl i sprawa przebiegła pomyślnie. Zadzwoniłem potem do wp.pl i zrestartowali mi maila. czym problem?

Opublikowano

Da się odzyskać. Piszesz do supportu i odzyskujesz (Dowód wystarczy) Można podrobić na własnym hamachi i tyle. Sam odzyskałem maila do woja i zapłaciłem 4zł za sms do wp.pl

Administracja (GM) Skontaktował się z adm wp.pl i sprawa przebiegła pomyślnie. Zadzwoniłem potem do wp.pl i zrestartowali mi maila. czym problem?

nic nie da rady dlaczego ? dzwonilem na onet i nic nie da rady czaisz ? jakby dalo rade to bym tego nie zrobil co nie ? a ze probowalem wszystkiego i reputacja jest psuta nikt nie bedzie gral na mojej postaci

Opublikowano

nic nie da rady dlaczego ? dzwonilem na onet i nic nie da rady czaisz ? jakby dalo rade to bym tego nie zrobil co nie ? a ze probowalem wszystkiego i reputacja jest psuta nikt nie bedzie gral na mojej postaci

tak to już jest z pocztą onet ;d na wp dało rade.

Opublikowano

support nie przyjmuje filmikow nagranych przez graczy. musza sami nagrac
kogos na hackach. wiesz co mogles lepiej zrobic? wysylac link do
metin2mod. tk na wolaj i zrobic ss i to wyslac na support. za to perma
dostalbys od razu a tak to zapomnij o banie.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

support nie przyjmuje filmikow nagranych przez graczy. musza sami nagrac

kogos na hackach. wiesz co mogles lepiej zrobic? wysylac link do

metin2mod. tk na wolaj i zrobic ss i to wyslac na support. za to perma

dostalbys od razu a tak to zapomnij o banie.

w takim razie jezeli do jutra nie dostane bana do godzin rannych 9/10/11 to moge wejsc na s26 i nagra mnie jakis kolega albo pare osob z mpc forum/youtube moze byc w tym samym czasie i mnie nagrac ;)

Opublikowano

Piszesz na swoje inne konto ,,jestem gm daj haslo''

i banik szybko poleci po zgłoszeniu

oj watpie ze za takie cos by bylo ;)

Opublikowano

oj watpie ze za takie cos by bylo ;)

Ja kiedys napisałem ,,jak bym był gmem to lepiej bym ten event zrobił''

i dostałem perma za ,,podawanie sie za gm'' -_-

Opublikowano

max 2h i masz bana ;) albo zrob postac na tym koncie " GMKONTROLA , KONTROLGM " cos takiego :D wiem bo dostalem perma na 3konta 56lv + ;)

kei sie nie boi ;d

Opublikowano

I dobrze, nałóg trzeba go stopniowo odkładać ;) a z drugiej strony szkoda postaci bo te 100zł zawsze by wpadło, no ale co poradzisz.

w kazdej chwili jakby mial maila mam oferte za nia 500 zl ;)

ty glupi jestes ze to zrobiles :D

glupi bylbym jakbym plakal nad nia a tak nikt mi opini nie bedzie niszczyl;)

Opublikowano

w kazdej chwili jakby mial maila mam oferte za nia 500 zl ;)

glupi bylbym jakbym plakal nad nia a tak nikt mi opini nie bedzie niszczyl;)

a co to za problem zmienić maila bez potwierdzenia na nowym? (musisz tylko czekać tydzień na zmianę, bez musu akceptacji na starym)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

a co to za problem zmienić maila bez potwierdzenia na nowym? (musisz tylko czekać tydzień na zmianę, bez musu akceptacji na starym)

to juz nie dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...