Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panujecie nad swoimi emocjami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Ja często jak dead'am w LoLu to się strasznie wkur... i drę się na cały ryj tzn. na cały dom o byle gunwo. Wy też tak macie?

(Nie. To nie jest troll.)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, panuje nad swoimi emocjami, zazwyczaj. Nieraz jak się wkurzę to walnę w laptopa.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

A ja podchodzę do prawie wszystkiego z usmiechem który mówi " hehehe, pierdol sie" i mnie wszystko smieszy zamiast wkurwiac. Generalnie jest mało rzeczy które wyprowadzają mnie z równowagi, ale nawet wtedy, to jakos nie wybucham ze zlosci nie rozpierdole klawiatury czy nie wiem, niektórzy walą konia ze złosci zeby się uspokoić. Spokojny człowiek jestem.

Opublikowano

Ja najbardziej się denerwuję, gdy ktoś w ostatniej chwili mnie wyprzedzi, w wyścigówkach, ale tłumię to w sobie.

Opublikowano

wtf? Komputer ma Cię " zrelaksować " czy denerowawać? Jeśli Cię denerwuje to nie korzystaj z niego, bo to źle na Ciebie wpływa.

Co do tematu to oczywiście, że panuje.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o komputer albo konsole to praktycznie w ogóle się nie wkurwiam raz na jakiś czas.

Ale jeżeli chodzi o życie to np. jak ktoś podejdzie do mojej przyjaciółki i zacznie ją wyzywać od szmaty to może mnie taka kurwica dopaść że gościa za krzaki mogę wpieprzyć.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Nie dre sie jak duren gdy przegram w pierwsza lepsza pykanke wgl sie nie dre... ale jezeli chodzi np. o facebooka no to zdarza sie ze na widok pewnych zdjec nie wytrzymuje..

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

No, aż mi się Leopold przypomniał :D

@top Ja panuje nad swoimi emocjami.Nie krzycze itp.

Tylko emocję dodaje do mojego ultra skilla i zabijam każdego zawsze w topce :P

Opublikowano

Nie no trochę przesadziłem z tym darciem mordy na cały dom. Na pewno też nie rozwaliłem żadnej myszki, klawiatury etc. (jak mój kumpel). Czasami jak się wkurzę maksa, bo np. mam strasznie słabe staty i jeszcze ktoś mnie obwinia tym, że nafeedowałem, a to jest jego wina, bo nie wbijał aby mi pomóc tylko wieje pod turreta to mam skłonność do odpowiedzenia komuś jak mnie woła: "Co?!!". Jak nikt się nie wtrąca to jeszczę panuję, ale jak brat mówi: "O znowu deadłeś. Ale noob jesteś" to mam chęć mu walnąć w mordę, ale zazwyczaj kończy się to standardowym tekstem: "Zamknij mordę!!".

Opublikowano

Ja panuję nad swoimi emocjami. Nie miałem jeszcze sytuacji, żebym wydarł się na cały ryj. Nie rozumiem również jak można denerwować się z powodu jakiejś gry. Przecież zostały one stworzone po to, aby umilać czas, a nie powodować złość i zdenerwowanie.

1374779867-U977016.png

Opublikowano

nie, bo tak jak kurwa aline jak te channele padają to mam ochotę wyjebać tego lapka przez okno, ale podbiegnie jakiś cygan i zajebie

Opublikowano

Panuję nad swoimi emocjami. Odznaczam się cierpliwością. Rzadko kiedy i rzadko kto umie mnie poważnie zdenerwować i wprowadzić w stan furii.

Opublikowano

Tak panuję nad swoim emocjami.Jak mnie ,ktoś wkurwia w lolu to pisze im ,żeby grali beze mnie i wychodzę.Mnie to nie obchodzi ,że przegram jakiegoś rankeda itp

Opublikowano

Ja zazwyczaj staram się panować, lecz strasznie nienawidzę osób ciekawskich, gdy o wszystko wypytują, wtedy potrafię się nieźle wkurzyć.

Opublikowano

Za małego byłem strasznie agresywny, musiałem się leczyć.

Teraz jenak na co dzień jestem cierpliwy i opanowany, czasem jednak się zdarzy, że natłok negatywnych emocji i sytuacji mnie po prostu łamie. A wtedy to po prostu huragan, podczas ostatniego takiego napadu przebiłem się w domu z pokoju do pokoju (serio...).

1374788544-U921656.png

Opublikowano

zależy, zazwyczaj jestem spokojny ale jak się wkurwię to potrafi być grubo, chyba każdy normalny człowiek tak ma, ze trzeba czasem rozładować emocje.

Opublikowano

Tak jak w temacie. Ja często jak dead'am w LoLu to się strasznie wkur... i drę się na cały ryj tzn. na cały dom o byle gunwo. Wy też tak macie?

(Nie. To nie jest troll.)

Też tak mam jak gram w coda i zginę 1 kill od killstreaka -_- ten wkurw.. i darcie ryja na cały blok o 3 rano :D

Opublikowano

Ja to jestem taki lajtowy do wszytkiego tak podchodze i się śmieje.Czasami się zdenerwuję ale nie żebym darł mordkę :)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie panuję , często powiem coś nie tak do mamusi bądź tatusia :/ , ale staram się codziennie trenować kolarstwo i gdy wsiadam na rower to jestem w innym , spokojnym świecie.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...