Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Id i kradzierz

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szybki temat , złapałem złodzieja domniemanego konta , jak zmienić e-mail za pomocą ID? Jest to bardzo ważne dla mnie , proszę nie zamykać tematu .

Opublikowano

Zmiana e-maila za pomocą ID jest niemożliwa jednakże istnieją różnego rodzaju "BUGI" pozwalające zmienić pocztę bez potwierdzania posiadacza konta.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

No i chodzi mi o to żeby mi ktoś na Pw takowy bug opisał , bo jak pisałem parę tematów wcześniej ukradziono mi konto a dziś złapałem owego złodzieja .

Opublikowano

Bug na zmianę e-mail (o ile taki jest) zna zapewne kilka osób. Nie liczyłbym, że ktoś z tego forum zna tego buga.

Opublikowano

up@ suport mu napisze że musi isc na policje zrobic skany dowodu osobistego i innych dupereli mi tez ukradli kiedys konto ale jest powiazane z nk szkoda mi tego konta ale co zrobic :(

bez 18 lat nie odzyskam

0572.jpg

Opublikowano

dajecie sobie hasła typu drzewo albo 1234 a potem macie pretensje do całego świata że wam ukradli konto. Nie wnikam czy autor wątku naprawdę jest ofiarą kradzieży czy planuje jej dokonać i nam tu kity wciska. Zabezpieczajcie swoje konta porządnie dawajcie skomplikowane hasła typu L/NO.080502swr93@52qwSE to było moje stare hasło.

Pozdrawiam

Opublikowano

dajecie sobie hasła typu drzewo albo 1234 a potem macie pretensje do całego świata że wam ukradli konto. Nie wnikam czy autor wątku naprawdę jest ofiarą kradzieży czy planuje jej dokonać i nam tu kity wciska. Zabezpieczajcie swoje konta porządnie dawajcie skomplikowane hasła typu L/NO.080502swr93@52qwSE to było moje stare hasło.

Pozdrawiam

Jak ktoś ma ci podjebać konto to to zrobi .

Trudno po koncie wyśli BP jakies dowody przelewów to moze ci pomogą

175001456602037225492.gif

Opublikowano

By nie robić nowego tematu a ten jest związany z włamaniem... ma ktoś namiary na dobry polski słowik (może być bez polskich znaków ale za free czyli chomik odpada) do brute ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...