Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie Serwerów

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ma dostęp do informacj jak i co z łączeniem serweró i jak bd wyglądał to łączenie , i jak myślicie ceny zmaleją czy pójdą w zwyż daje +

Opublikowano

A co z postaciami ?

I ile serwow polaczom w 1 ?

Nie wiadomo jeszcze ile serwerów ,połączą' w 1.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W 1 nowy serwer miały być łaczone 3-4 serwery podobno. Miało to nastąpić chyba w 1 kwartale roku ale wykryli jakiegoś buga z nazwami postaci czy coś.

Opublikowano

Up to żarty tak? skoro muszą połączyć 20 serwerów...

NIC NIE WIADOMO i jak na razie jak zawsze gm w tej grze są do kitu najwyżej tydzień przed się dowiesz pzdr i cierpliwości :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Czy ktoś ma dostęp do informacj jak i co z łączeniem serweró i jak bd wyglądał to łączenie , i jak myślicie ceny zmaleją czy pójdą w zwyż daje +

WSZEDZIE PISZESZ ZE DAJESZ + A JESZCZE NIKT OD CIEBIE TEGO + NIE DOSTAŁ.

ŁACZENIE SERWERÓW BEDZIE NA PEWNO LECZ KIEDY TO NIE WIADOMO

BADA ŁĄCZONE SERWERY ZE SOBĄ OD 2 DO 4 W JEDEN

Opublikowano

Myślę, że będzie taniej, bo więcej osób będzie dropiło itemki. Będzie więcej konkurencji w m1 (sklepy).

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Coś tam było, że czekaj na Koree czy coś ale nie pamiętam już. Kiedyś w końcu połączą ale kiedy to nikt nie wie :)

Opublikowano

Administracja Metin2.PL nie może udzielić na ten temat informacji. Przyjdzię czas, pojawi się temat na forum.

Ale fajnie by było jakby złączyli w 1 serwer. Była by walka o spot jak kiedys.

Opublikowano

muszą też zrobić coś ze sklepikami, bo jak sklepiki z 26 serwerów wejdą na 1 to ja nie wiem co to będzie w m1

Opublikowano

@up tak napewno nie będzie bo kasa w is była by stracona, chyba że by zrobili reboorna ale to też chujowy pomysł

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

up2 cały czas o to chodzi żeby tak nie było. Zrobią wszystko żebyś nie musiał grać od 0.
Po prostu przeniosą postać z eq tyle żeby pobawić się bazie danych to chwila ale wciąż mają problemy

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Administracja Metin2.PL nie może udzielić na ten temat informacji. Przyjdzię czas, pojawi się temat na forum.

Ale fajnie by było jakby złączyli w 1 serwer. Była by walka o spot jak kiedys.

Ty mnie w dupe cmoknij z wala o zpota xD
Uczeń
Opublikowano

Kiedyś może połączą z tego co szłyszałem to juz jakies zagraniczne globale polaczyli

Tak, odbyło się to bodajże na tureckim metku, nw, mogę się mylić gdyż trochę minęło od tamtego wydarzenia ale wiem że wszystko przebiegło pomyślnie.
Opublikowano

Ja osobiście nie wyobrażam sobie połączenia serwerów.

Od strony technicznej oczywiście.

W czym problem, każdy sobie inny nick strzeli i po sprawie, z serwerem raczej też nic im się nie stanie, maszynę też mają wyebaną w kosmos.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...