Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Coders Leader - Miszczu

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gz, najpierw polecam zrobić od nowa selekcję, bo jak patrzyłem to niektórzy nie wchodzili na mpc nawet kilka miesięcy, lol.

Opublikowano

Bo programiści to lenie, deal with it!

TOP: GZ, życzę powodzenia.

PS. Coś oni wogóle robili?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gz Miszczu ;)

co wy mówicie, że MPC CODERS TEAM NIC NIE ROBI? <_<

Okej może razem jako MPCC oficialnych projektów nie robimy,

ale jako FUNKCJONARIUSZE CODERS jesteśmy bardzo ambitni i kreatywni ;) wiele rzeczy robimy indywidualnie, jako hackerzy/programisci.

Ja osobiscie robie indywidualne prace,bo w sumie nigdy całe CODERS TEAM sie nie zebralo i nie robiło jednej pracy :rolleyes:

A jak juz tu jestem, to sie pochwale dziełem 2 coderów

http://www.mpcforum.pl/topic/999757-undeteced-b-r-cwhook-by-beater-radek4710-cheatmpc/

2 osoby, to juz grupa :D i co? zrobione jako MPC CODERS TEAM

Mam nadzieje, że będzie nam sie fajnie współpracowało i życzę nam coderom owocnej pracy <3

Za krótko jesteś by wszystko wiedzieć.

Graty, w końcu ktoś ogarnięty, poza dżakrajem. Bo z geo skontaktowanie graniczyło cudem, to tak jakby dodzwonić się do studia podczas telewizyjnych konkursów w polsacie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

powodzenia w byciu liderem zespołu...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

powodzenia w byciu liderem zespołu...

TY WRÓCIŁEŚ? I RMCF WRÓCIŁ? NIE WIERZĘ.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

TY WRÓCIŁEŚ? I RMCF WRÓCIŁ? NIE WIERZĘ.

nudze się.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

GZ KURWA, WKONCU KTOS NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Gratulacje i życzę powodzenia w prowadzeniu pobudki dla teamu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...