Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie działający minecraft

Draqonq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj minecraft nie chce mi się w ogóle odpalić. Jeszcze wczoraj ściągałem pliki potrzebne do modowania (myślę że to ma z tym coś wspólnego, lecz wszystko dziś usuwałem i nadal nie działa).

Próbowałem też na nowo ściągać launcher, javę, oraz ściągać launchera non-premium, a skutki takie same - po dwukrotnym kliknięciu na minecrafta, nie wyskakuje żadne okienko, nic się nie włącza, nawet nie wyskakują errory...

Bardzo będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

No i nadal nie działają. Próbowałem wszystkich sposobów jakie tutaj mi zaoferowaliście i żadnego rezultatu. Nadal minecraft nie włącza się, nie wyskakuje ani żadna wiadomość, żaden error, nic.

Może ktoś miał podobny problem, i wie jak to naprawić. Będę bardzo wdzięczny.

@Edit:

A tak wgl. - Nie mogę zainstalować tego launchera co mi proponuje "TenStylOdLajka" gdyż po zastowaniu się do rady już jednego z odpowiadających - usunięciu plików minecrafta i wszystkiego co z nim związane, oraz zainstalowaniu go na nowo, launcher się nie włącza, a co za tym idzie nie updatuje i nie wgrywa plików (nie mam .minecraft)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...