Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejny IEM w katowicach :3

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Już rezerwuje hotel w okolicach Katowic i ruszamy całą grupą !! :D 500KM, 10L WÓDKI I BĘDZIE ZABAWA :D

Widzę ,że zabawiasz się jak prawdziwy polak xD

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu każdy jedzie, a w Marcu mamusie większości z Was nie puszczą :)

Czemu niby ?? ja mam ferie do 2 Marca wieć jak zrobie sobie kilka dni dodatkowo nic sie nie stanie a mamusi nawet pytać nie będę czy mogę jechać jak mam 19 lat

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

@UPx4 Zawsze sie tak bawimy.. Ale i tak nalepszy był w warszawie :D, nie wiadomo czemu zebraliśmy chyba z 15? kartek skinów, 3 czapki ,6 bluzek , plakat, 3 smycze :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wie ktoś jak z noclegami bedzie będą jakieś specialne obozy lub coś w tym stylu

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Pasjonat
Opublikowano

Oby zrobili bilety, w tamtym roku było za free i ludzie jadąc 300-500km zastawali widok gigantycznej kolejki złożonej z dzieciarni z Katowic i okolic którzy sobie wcześniej wstali i weszli normalnie.
A ci którzy jechali z daleka stali po 3h w kolejce na mrozie GG.

.

Opublikowano

Ehh lipa 340 km do katowic

Nie ma czegoś w warszawie ?

Czemu nie WARSZAWA?! :'(

BO ludzie nie będą jeździć bo jakiś wsiach żeby wstyd sobie robić , poza tym warszawa jest za daremna na takie imprezy :)

Będę tym razem na stówe!

Są informacje jakie będą skiny?

Najważniejsze pytanie jakie będą skiny :D

@top. Będę na 100% , tylko mam nadzieje że ogarną wejściówki a nie będzie tak jak ostatnio ;D

Opublikowano

fajnie by było jak by były bilety płatne

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

muszę pojechać :D Nigdy nie byłem na takich imprezach więc mam pytanie co do tych skinów o których mówicie, te skiny wszyscy dostają czy tylko wybrane osoby?

Opublikowano

dostajesz na wejscu bilet i kod do skina

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Oby zrobili bilety, w tamtym roku było za free i ludzie jadąc 300-500km zastawali widok gigantycznej kolejki złożonej z dzieciarni z Katowic i okolic którzy sobie wcześniej wstali i weszli normalnie.

A ci którzy jechali z daleka stali po 3h w kolejce na mrozie GG.

Stary to masz pecha wstań wcześniej lub przeprowadz się do Katowic. Bilety NIE BĘDĄ PŁATNE, będą wejściówki za free a jak nie chcesz czekać to musisz mieć ugadane bądz mieć znajomych w Katowicach itp ;)

Opublikowano

byłem ostatnio :D 40 stopni gorączki trzęsłem się cały ale byłem :D skina do rammusa mam do tej pory xD Ciekawe jakie skiny będą dawać w tym roku za przyjście ;D

@edit

yey 500 postów ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...