Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pytania ;d

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak przelozyc umiejetnosc z mojego profilu tam gdzie sa moje moce nad moim hp. Zebym mogl kliknac jakis przycisk i uzywam moc. BO tam dA sie tylko moce z przyciskami r,q,e i chce tez jakies inne na inne przyciski i zeby te moce co sie uzywa r q e to zeby zostaly.

2.Mam jakis 12 lv i nie wiem czy jak dedne to strace cos ? Cos sie wtedy stanie? Poprostu sie odradzam czy cos powaznego sie stanie? Jesli cos sie stanie to powiedzcie co ;c

Opublikowano

1. Możesz używać na raz dwóch skilli dziennych, dwóch pasywnych, trzech aktywnych. Więcej się nie da.

2. Jak padniesz to dostajesz debuffa, ale łatwo możesz go wyleczyć więc tutaj jakiegoś epickiego problemu nie ma.

Opublikowano

Czytaj opis tego skilla ;p Sprawdź jaki to typ skilla i w który slot się go wsadza.

Debuff- przeciwieństwo Buffa, osłabia Cie, zmniejsza obronę, obrażenia, szybkość ruchu... różnie.

Opublikowano

... Jeżeli jest to skill z żółtym obrazkiem, to jest to skill pasywny, wsadzasz go w dwa najmniejsze sloty.

Jeżeli jest to skill aktywny obrazek ma kolor czerwono-pomarańczowy, wsadzasz go w QWE...

Jeżeli jest to skill dzienny wsadzasz go w 1 lub 2 (który masz lvl)

Jeżeli skill ma obrazek zielony jest to rodzaj ataku, wkładasz go w LPM (Lewy Przycisk Myszy) lub PPM.

... Padasz to po wskrzeszeniu jesteś osłabiony, musisz użyć zwoju do leczenia ran, na Twój poziom.

Opublikowano

Nie wiem, być może dostałeś taką kare za śmierć. Jak padniesz to pod Twoim avatarem (obrazkiem z twarzą Twojej postaci) pojawi się ikonka z ciałem człowieka na pomarańczowym tle, tam Ci piszę jaka to kara za śmierć.

Opublikowano

1. Możesz używać na raz dwóch skilli dziennych, dwóch pasywnych, trzech aktywnych. Więcej się nie da.

Zależy jaka klasa. Taki CW/DC może mieć więcej activów. CW może mieć 4(jego spec pozawala wcisnąć activa pod TAB), a DC przełącza sobie skille TAB'em (bodajże 2 heale ma wtedy)

Opublikowano

No tak, masz rację, ale piszę mu podstawy, bo nie ma co mu na wstępie mieszać jak podstaw całych nie ogarnął.

@

Oj tam, każdy wiedział o co chodzi :P

Opublikowano

Zależy jaka klasa. Taki CW/DC może mieć więcej activów. CW może mieć 4(jego spec pozawala wcisnąć activa pod TAB), a DC przełącza sobie skille TAB'em (bodajże 2 heale ma wtedy)

DC nie przełącza sobie skilli :O Przez TAB wchodzi w tryb boskiej mocy, dzięki której te same skille ma inną właściwość. Nazywanie tego "przełączeniem/zmianą" jest błędem.

@dół

Po to jest forum, by sobie pomagać i z ewentualnych błędów wyprowadzać innych. ;) W każdym razie to nie miał być atak na Ciebie.

Opublikowano

DC nie przełącza sobie skilli :O Przez TAB wchodzi w tryb boskiej mocy, dzięki której te same skille ma inną właściwość. Nazywanie tego "przełączeniem/zmianą" jest błędem.

Dobra myliłem się. Każdemu trafi się palnąć głupotę. Dzięki, że wytłumaczyłeś na czym dokładniej polega ta boska moc. Przepraszam za niekompetencję ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...