Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobre?

Podwodny Survival  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanooo. Dzisiaj wpadłem na pewien pomysł, otóż: Wiele pewnie ludzi słyszało o podwodnym Survivalu. Wiele by chciało zagrać z przyjaciółmi bądź zagrać na pewnym serwerze. Dlatego dziś Was pytam. Interesowałoby Was granie na takim serwerze? Odstęp od kuli to np. 10 kratek co sprawia większą trudność "połączenia się" :)

Zapraszam do komentowania pomysłu

Opublikowano

Mysle ze to ciekawa odskocznia od tych nudnych normalnych skyblockow ktorych nie lubie, wydaje sie ciekawy z pewnoscia zagram :)

Opublikowano

xD przeczytałem i juz wiem ja kto zrobic :P

Cieszę się. Chcesz to możesz się podzielić (ogólnie też mam swój pomysł). Jak masz ochotę mi powiedzieć swój pomysł i, np. dostać VIPa pisz na PW ;)

Opublikowano

Nie rób tego lepiej oglądłem filmik i nieopłaca się

To, że Ty nie lubisz tego to nie znaczy, że ja. Nie będzie to w 100% jak fimik, ale jednak coś tego typu bym zrobił jakby się udało ;)

Opublikowano

Ponieważ dużo lubi planowało zrobić taki serwer i nie wypalił więc.?

Ja nie planowałem i nie powiedziałem ostatniego słowa. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Już macie SSy z budowy spawna tzn tylko tabliczki ;) Brakuje jedynie Informacji o VIP :)

snxs.png
jcm0.png

kf.png

Myślę, że Wam się spodoba. Dodatkowo (nie obiecuję) start serwera może będzie 25.07.2013 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...