Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedstronka Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet fajnie, stronka ładna jednak zmień tło, a cień napisów jest zbyt mocny. Fajnie że zrobiłeś pojawianie się paneli, i zesuwane logo ale przyspiesz to.

Do kodu nie mam zastrzeżeń...

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Jeśli przechodzimy na jakąś podstronę to niech będzie już bez animacji, gdyż jest to irytujące. Musisz do tego użyć js.

Chodzi mi, że gdy ze strony głównej przechodzę na np. kontakt niech nie będzie animacji pojawiania się treści. Tylko, jeśli odwiedzający wchodzi z innej domeny.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skończ buttony // kod na forum itd. i będzie wyczepista stronka, zostań budowniczym stronek i sprzedawaj, a tą daj jako próbną. // darmową. :)

Opublikowano

Może i ciężkie do zrobienia to nie jest. Ale na prawdę, żeby wymyślić coś co się spodoba - trzeba mieć niezłą głowę. I to jest twój atut. Wymyśliłeś coś prostego, co jednocześnie przykuwa wzrok i nie jest oczojebne.

Na prawdę - szacun. :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Szablon super, masz zamiar dać Downoald ? Jeżeli tak już czekamy...

Zalecam ci to odpłatnie dawać, jednak nie tutaj na mpcforum jest zakaz handlu

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nawet ciekawe, Bardzo spodobały mi się te animacje ;) Myślę że przydało by się urozmaicić stronę o dodatkowe elementy, Ponieważ sprawia wrażenie pustej. ;)

Opublikowano

Strona taka sobie

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...