Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RenniseMT2 [EasyVPN]

Toyek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zwyczajny rykox v2, praktycznie nic nie zostało zmienione, jak komuś się nudzi to niech wbije, ale nie jest zbyt ciekawie ;>

20uy6hw.png

Opublikowano

Serwer zwyczajny rykox v2, praktycznie nic nie zostało zmienione, jak komuś się nudzi to niech wbije, ale nie jest zbyt ciekawie ;>

wbij, zobacz, nie jest to zwyczajny rykox, drobne zmiany są.

Opublikowano

polecam zmienic i edytowac pliki , np System 3 broni i 4 zbroji

edytowac Client.a dodac quest misje typu zabij gracza dostajesz za zabicie 10.30 graczy mozesz go robic np wiecznosc

po tym wiecej graczy wejdzie, bo wyglada jak zwykly gotowiec, ale wbije i zobacze i ocenie

ocena

-

-

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

polecam zmienic i edytowac pliki , np System 3 broni i 4 zbroji
edytowac Client.a dodac quest misje typu zabij gracza dostajesz za zabicie 10.30 graczy mozesz go robic np wiecznosc

po tym wiecej graczy wejdzie, bo wyglada jak zwykly gotowiec, ale wbije i zobacze i ocenie

ocena

-
-

dzięki za radę, pomyślę, na razie zobaczę jakie zainteresowanie będzie tym serwerem :)

No i zapraszam :)

Opublikowano

Dochodzą mnie słuchy że stronka do rejestracji nie działa, w takim przypadku proszę pisać do mnie poprzez EasyVPN lub tutaj na forum, każdemu założę konto.

Mój nick na EasyVPN: [email protected]

Pozdrawiam

Opublikowano

jak możesz to zrób lanchera!?

Jest zbędny polecam pobrać cały client:)

Host dobry więc szybko pójdzie:)

Opublikowano

Dobra, skończcie ten spam, serwer został stworzony dla zabawy, aby ludzie na nim grali, a prezka od tego aby przyciągnęło ludzi i przekazało ważne info. np. linki do plików gry itp. więc nie piszcie byle co tylko ściągnijcie i sobie zagrajcie, to nie problem, nie widzieliście (a nawet jak tak to pewnie nie dokłanie) i oceniacie bardzo źle, moim zdaniem nie jest źle, wbiłem, sprawdziłem i jest całkiem dobrze, mili Gm'owie atmosfera powiedzmy że też, tylko wbić i sobie zagrać,

20uy6hw.png

Opublikowano

ale sieci hamachi nie działaja xD

Dobrze nie powtarzaj się, Mi all działa, poczekaj może zaczną działać, napisz do Toyka, może zna problem i ci wytłumaczy, skończ spam...

20uy6hw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...