Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer do minecrafta

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do grania starczy, ale do nagrywania, renderingu i obróbki już nie ;( Nawet jeśli będziesz próbował nagrywać to tylko zajedziesz tego kompa ;/

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

a gdybym mugł coś w nim zmienić o np procesor czy karte graficzno czy co i żebym mugł nagrywać to co bym musiał wymienić ?

Opublikowano

Przy nagrywaniu i renderowaniu może strasznie zacinać i będzie spadek fpsów, zakup najlepiej lepszy procesor jeszcze i tak z 4GB ram żeby było.

random.jpg

Opublikowano

ale nie stać mnie na 4 rdzeniowy tyle to i ja wiem że 4 rdzeniowy jest d ogier a 2 rdzeniowy do neta ale ja nie jestem bogaczem

Opublikowano

ale nie stać mnie na 4 rdzeniowy tyle to i ja wiem że 4 rdzeniowy jest d ogier a 2 rdzeniowy do neta ale ja nie jestem bogaczem

A żeby móc porządnie nagrywać (lub w miarę) musisz sobie kupić 4-5 rdzeniowy komputer + dobrą kartę graficzną (najlepiej ADI) + Ogarnięcie w ortografii bo tak to daleko nie zajdziesz... : /

Opublikowano

Lepiej uzbieraj więcej pieniędzy i kup sobie komputer 4 rdzeniowy z jakąś dobrą kartą graficzną lub coś lepszego :)

Opublikowano

Mój lapek ma 3gb ramu, karte 512 i 2 rdzeniowy procek 2.0 i przy nagrywaniu FRAPSEM (A jak wiemy fraps zjada fpesy jak cholera) nie było jakoś źle, wiadomo czasem jakiś chwilowy lag ale to rzadko. Tylko o nagrywaniu z jakimiś shaderami i full ustawieniami to można zapomnieć ;P

Opublikowano

Powiedz mi tak, podaj max cenę rozbudowy lub podaj max cenę nowego. Grafike to np. gtx 560 a do renderowania to jakiś procek intela. Tylko ze jak podałeś tego kompa za 500 to dla ciebie będzie lepiej procek amd i grafika radeon.

UWAGA!Nie kupuj gotowców to znaczy takich komputerów już złożonych jak np. z komputronika.

Opublikowano

Szczerze to nie inwestuj w takie sprzęty handlarze przedstawiają takie komputery jako super maszyny, naprawdę dobry komputer to nowy komputer złożony przez ciebie lub w sklepie. Według mnie na dobry komputer trzeba dać około 1200 zł oczywiście że można więcej lub mniej ale za taką cenę będą ci chodziły najnowsze gry i najnowsze. programy. Polecam też ew kupić części na allegro i jak nie umiesz złożyć tego wszystkiego zanieś do serwisu na pewno zaoszczędzisz ze 100 zł jak nie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...