Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] KWADRATOWA MASAKRA [2 DRUŻYNY] [RED vs. BLUE] [MAXIMUM ZABAWY] [DOŁĄCZ JUŻ DZIS!]

CreeperMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w Grze: MCKrowa

Team Speak: Tak

Znajomość Ortografii: Tak i to spora

Na ilu kwadratowych grałeś: Zaledwie na kilku

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Sądze że dobrze

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: Tak.

Jeżeli to ty creepermanie z squiduniversal , to siema , o ile mnie pamietasz. Szukalem cie i chyba znalazlem , rzecz w tym czy mnie kojarzysz ( MCCow, MCKrowa)

Bez reklam fb

Opublikowano

Nick w Grze: Heros

Znajomość Ortografii: Tak

Na ilu kwadratowych grałeś: około 3

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Dobrze

Opublikowano

Będzie 1-2 h od spawnu non PVP.Bitwy będziemy ustalać w danych godzinach.Złamanie tej zasady grozi Zbanowaniem na 3 dni osób uczestniczących w Ataku.Przekaż kolegom ;)

Start zapowiadany na 14:30 Wzwyż.Wystąpiły problemy z pluginem ale to już się naprawia.

A jakie jest IP na serwer :/?

Opublikowano

Nick w Grze:Schorel

Team Speak:Tak

Znajomość Ortografii:Średnia

Na ilu kwadratowych grałeś:To bedzie moja 2.

Jak
radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz
współpracować:Myślę że sobie poradze gralem juz nieraz z osobami obcymi i niebylo problemu.

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób:Myśle że dam sobie rade.

W jakiej drużynie chciałbyś być? BLUE

Opublikowano

KwadratowaaMasakra.srvmc.pl to jest ip serwera :) ! Musieliscie wbic na tsa po ip .. my juz gramy od 15:30 zapraszamy. !

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Nick w Grze: Winged4Ever

TeamSpeak: W każdej chwili mogę pograć.

Znajomość Ortografii: Można powiedzieć że 8/10 nikt przecież nie jest MEGA dobry z ortografi

Na ilu kwadratowych grałeś: Miałem kiedyś swój serwer i jeszcze grałem na takim jednym chyba 2 miesiące temu

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Radzę sobie dobrze tylko nie lubię jak ktoś sobie przyjemnie gra a tu nagle 12-latek zaczyna do ciebie tak jak by kozaczyć bo ma diaxowe eq , współpraca to u mnie można powiedzieć ze wieelki + lubię grać w zespole.

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: Jak miałem na głowie ja sam 32ludzi do ogarnięcia to ogarniałem przy mnie 10 osób to nic. Jak to się mówi mam bardzo stalowe nerwy.

W jakiej drużynie chciałbyś być? Chciałbym bardzo zagrać w RED ponieważ lubię ten kolor i mam dużo wspólnego z tym kolorem, lepiej nie wnikajcie :D

Opublikowano

Nick w Grze : Pan_kaszankaPL
Team Speak : Nie wiem ale skype na 100 jak .
Znajomość Ortografii : 7/10 (Każdemu zdarzają się błędy ; )
Na ilu Kwadratowych grałeś ?: Na zero ale wiem jak sie gra bo oglądałem .. ( Mam nadzieję, że na tym serwerze zostanę długo, oczywiście jeśli się dostanę ; )
Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji, gdzie musisz współpracować : Proste, albo wbijamy wszyscy na Team Speak i dogadujemy się w różnych sprawach lub piszemy sobie na PW wiadomości itd. Lecz najpierw trzeba się jakoś poznać ; )
Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób : No Tak troche ale jak ich poznam to będzie lepiej.
W jakiej drużynie chciałbyś być ? RED czy Blue ? : W RED .

Opublikowano

Nick w Grze: McSiurek

TeamSpeak: Zawsze jestem on-line na ts'ie

Znajomość Ortografii: Znam podstawowe zasady ortografii , jeżeli popełniam błędy to z szybkości pisania :)

Na ilu kwadratowych grałeś: Grałem już na 4 Kw (2 razy sezon 4 i 2 3 )

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Oczywiście na początku trzeba się dobrze poznać z ludźmi potem to już na light

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: Tak potrafię

W jakiej drużynie chciałbyś być?: Chciałbym być w Red , gdyż lubię ten kolor i zawsze przynosi mi szczęście

Opublikowano

Nick w Grze: Adis123

Na ilu kwadratowych grałeś: Lubię kwadratowe więc jak widzę na mpcforum to odrazu próbuję się załapać ;d

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Dobrze

Opublikowano

Nick w Grze:wojto1122

Team Speak:Mam

Znajomość Ortografii:8/10

Na ilu kwadratowych grałeś:3-4 razy grałem ale wszystkie padły xD

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować:Bardzo szybko się dogaduję z nimi :D

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób:Oczywiście

W jakiej drużynie chciałbyś być? RED czy BLUE ?
: Moze być BLUE bo widze ze tam nie ma nikogo.

Opublikowano

Nick w Grze: TheRolnikXD

Team Speak: Tak :). Oczywiście bez tego nie umiem żyć

Znajomość Ortografii: 9.9/10

Na ilu kwadratowych grałeś: Na 2 .. Kocham <3 Kwadratową Maskare

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować : Jak jest wojna to trzeba zawsze współpracować . Bez Tego Nie ma Gry Kochani :D

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: Taak :P. I to Spokojnie :p

W jakiej drużynie chciałbyś być? RED czy BLUE?
Jeden Kit ważne że bedzię zajeb**** gra :D

Opublikowano

Nick w Grze: Blomy95

Team Speak: Tak :). Tak, mam :D

Znajomość Ortografii: BDB

Na ilu kwadratowych grałeś:Hmmm.. 6-7 ?

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować : Radzę sobie bardzo dobrze ;].

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: No chyba Ta ... :p

W jakiej drużynie chciałbyś być? RED czy BLUE? Obojętnie ;]

Opublikowano

Nick w Grze: Evorias

Na ilu kwadratowych grałeś: 7

Jak radzisz sobie z nieznanymi osobami w takiej sytuacji,gdzie musisz współpracować: Bardzo Dobrze

Druzyna jesli mozna zebym byl razem z kolegą.

Kolegi :

Nick w Grze: Bananozaur

Team Speak: Tylko skype, ale moge pobrac

Na ilu kwadratowych grałeś: 5

Czy potrafisz Dowodzić zespołem składającym się z 10 osób: Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...