Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PandoraMT2

Course

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem zacząć wszystko od nowa na Pandorze, prosilbym o opinie graczy czy oplaca tam się zaczynać.

1z59ld.jpg

Opublikowano

Nie opłaca. Serwer lekko już nudą powiewa. Dużo osób mających full EQ (czyt. 180 lvl, bo wyższego się wbijać nie opłaca). Ciężko robić EQ (Zmianki). Dośc dużo trzeba wydać, żeby zrobić typowego perfa - ok. 4kkk a kupić to ok. 25kkk. Zacząłem grać od nowa niedawno, wbiłem 103 lvl i mi się expić odechciało na atlantydzie. Exp tragiczny.

Opublikowano

Nie opłaca... Mimo, że serwer jest stabilny i o ilość graczy nie musisz sie martwić, to żeby być koksem musisz sporo siedzieć i napier****ać... 180 lvl wbijasz i robisz eq, bo tak jak napisał up - strata czasu jest wbijac 250, bo nic Ci to nie da... Troche hp i nic poza tym. Zresztą admin miał wywalone na serwer, ludzie na kamerach latają i nikt ich nie banuje...

Nie ma tam co osiągać, bo serwer stoi tyle czasu, że każdy już wszystko zrobił.

Opublikowano

Bardzo dużo osób wbiło już max. lvl. Kiedyś było tam naprawdę sporo osób (5000) dzisiaj mamy około 2000 osób online.

Lepiej poszukać sobie innego nowszego serwera.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Serwer fajny, ja osobiście tam gram i jest spoko, trzeba uważać na oszustów.

Ludzie narzekają na klasy, lecz i tak jest tam sporoo osób.

Serwer bardzo stabilny, najdłużej jak nie jest dostępny to ze 2 godziny, podczas przerwy technicznej.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się, masa dzieciaków, botów, hacków. Już o dużo ludzi mniej online, nie da się już wybić bez gry.

Jedynym plusem, że stabilny i stoi tak długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...