Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Najlepszy poradnik z gry NW!

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyniki! ;-)

Nadszedł czas, aby ogłosić zwycięzców na najlepszy poradnik z gry Neverwinter. ;)

Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i trud włożony w napisanie tychże tutoriali.

Niestety mamy tylko trzy miejsca na podium, więc musieliśmy wybrać trzy najlepsze prace.

Pierwsze miejsce oraz nagrodę 8-AwardImgMaster-1361138012.png wygrywa ellanore! KLIK!

Drugie miejsce oraz nagrodę 9-AwardImgMaster-1361138078.png wygrywa Maximus460! KLIK!

Trzecie miejsce oraz zdjęcie 10% z paska ostrzeżeń otrzymuje Nuts.! KLIK!

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i zachęcamy do brania udziałów w kolejnych konkursach.

Opublikowano

Graty dla zwycięzców, ale szczerze powiedziawszy TuT, który wygrał na to nie zasługuję. Buildy są trochę nie przemyślane(wg. mnie zbędny jest SE, gdy się idzie w power+crit). To samo polecane rasy dla CW dobry jest thiefling, jak i human(thiefling zadaje 5% większy dmg celowi posiadającemu mniej niż 50% HP, ale human ma dodatkowe 3 FP, które można wpakować w crita)

Ale OK, nie chcę kłótni.

Opublikowano

To są żarty? Pierwsze miejsce wogóle nie zasługuje bo całość została skopiowana lub sklejka z różnych portali. Po za tym są to informacje na odwal, wszystko pomieszanie i zle podane informacje. Nie wiadomo czy podane buildy są pod PvP czy PvE. Ale jury pisało, że będą oceniać osoby znające się na grze...

Opublikowano

Po 1. Ja nic nie skopiowałem :) Pisałem nawet posta, sprawdź "Pare tekstów zostało poprostu odpatrzonych" lecz nie jest to żaden plagiat.

Po prostu Maximus kłócisz się bo chciałbyś pierwsze miejsce...

Pozdrawiam :]

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Po 1. Ja nic nie skopiowałem :) Pisałem nawet posta, sprawdź "Pare tekstów zostało poprostu odpatrzonych" lecz nie jest to żaden plagiat.

Po prostu Maximus kłócisz się bo chciałbyś pierwsze miejsce...

Pozdrawiam :]

Zasady to zasady nie? W regulaminie pisze zakaz plagiatowania i nie kłóć się ze mną, że nic nie kopiowałeś jak bykiem widać, że wszystko zostało zerżnięte.

Żeby nie było, że dowodów nie mam.

Proszę: http://neverwinter.how2play.pl/specjalista-w-broni-dwurecznej-neverwinter/

Tu jest przykład, ( na tej stronie jest do wszystkich klas ) wszystko skopiowane z tej strony opisy itd. i proszę nie pieprz głupot mi i innym, że nie skopiowałeś.

Opublikowano

Tam są WSZYSTKIE skille, itd.

A po co mam robić zdjęcia skilli, skoro można wziąć stamtąd? :]

Następnie, znajdź mi tam reszte z mojego poradnika to będziesz wielki, żaden plagiat.

Ciao, possij :*

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Tam są WSZYSTKIE skille, itd.

A po co mam robić zdjęcia skilli, skoro można wziąć stamtąd? :]

Następnie, znajdź mi tam reszte z mojego poradnika to będziesz wielki, żaden plagiat.

Ciao, possij :*

Niedorozwinięty jesteś czy udajesz? Wszystko zostało skopiowane z tej o to strony i jest to naruszenie praw autorskich więc tak naprawdę ty mi możesz ssać.

Opublikowano

nie wiem czemu akurat podałeś gwf`a ;c

Mimo wszystko dzięki, przyda siię ;D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Maximus twój poradnik wg mnie jest przydatny tyle co nic, a jak już to dla totalnych nwbie i to 1/5 z tego co tam jest, bo jak pobrać grę chyba totalny idiota by umiał, w dodatku to że masz kid moda to nie uprzywilejowuje cię do bycia lepszym czy wywyższania się.

P.S W sumie ellanore chyba skopiował poradnik ale propozycje skilli są raczej jego więc jakiś wkład w to włożył, podobnie jak prace innych wg mnie ten poradnik jest jednym z lepszych i przydatnych http://www.mpcforum.pl/topic/997103-tut-zawsze-wyswietlajace-sie-oferty-na-darmowe-zen/, ale nie mnie o tym decydować, wyniku już nie zmienisz więc radzę na przyszłość wcześniej o takich sprawach informować :D

Opublikowano

Maximus twój poradnik wg mnie jest przydatny tyle co nic, a jak już to dla totalnych nwbie i to 1/5 z tego co tam jest, bo jak pobrać grę chyba totalny idiota by umiał, w dodatku to że masz kid moda to nie uprzywilejowuje cię do bycia lepszym czy wywyższania się.

P.S W sumie ellanore chyba skopiował poradnik ale propozycje skilli są raczej jego więc jakiś wkład w to włożył, podobnie jak prace innych wg mnie ten poradnik jest jednym z lepszych i przydatnych http://www.mpcforum.pl/topic/997103-tut-zawsze-wyswietlajace-sie-oferty-na-darmowe-zen/, ale nie mnie o tym decydować, wyniku już nie zmienisz więc radzę na przyszłość wcześniej o takich sprawach informować :D

Jakbyś nie zauważył zrezygnowałem z kida i nie pełnię już funkcji. Po drugie poradnik został cały przeze mnie napisany opisując podstawowe informacje skąd pobrać grę, jak przejść przez instalacje itd. więc dla newbie poradnik w sam raz. Po trzecie nie widzę wkładu przez ellanore bo każdy głupi może skopiować i wkleić. Po czwarte buildy skopiowane przez niego to totalne bzdury, gdyż nie wiadomo pod jaki tryb jest proponowany.

Opublikowano

Maximus nie napisałem że te buildy są dobre, bo mam zdanie że najlepiej samemu się dostosować jak by co zawsze można zrobić reset więc problemu nie ma a po drugie nie wieże że wbij on każdą klasą 60 lvl czy jakiś większy, dlatego najlepiej jak ktoś opisuje jedną postać a nie wszystkie na raz nie mając żadnego pojęcia, a tak w ogóle to widzę że masz pojęcie o tej grze jako jedna z nielicznych osób na tym forum i jak już piszesz jakiegoś tut'a to staraj się coś przekazać wszystkim a nie tylko(że tak to określę dzieciakom które moją zerowe pojęcie o tego typu grach) ale to tak na marginesie :)

Opublikowano

dlatego ja powinnem wygrać xD

A tak serio to dziwię się, bo jest wiele poradników, które nie wzięły udziału, a zaslugują na to miano.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Halo, panowie. Może troszkę grzeczniej? Nie tworzyć mi tu kłótni, a jeżeli są jakieś obiekcje to zapraszam Maximusa i ellanore na PW.

Opublikowano

Dobra Maximus, skończ. "Jak pobrać grę" beka hahah :x

Może Miyoshi, albo jakoś mod zmaknijcie to, bo on będzie dalej ciągnął kłótnie?

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dobra Maximus, skończ. "Jak pobrać grę" beka hahah :x

Może Miyoshi, albo jakoś mod zmaknijcie to, bo on będzie dalej ciągnął kłótnie?

W sumie to "jak pobrać grę" bardziej pomaga newbie niż buildy, które można o kant dupy rozbić.

Opublikowano

A może twój bulid jest tak zajebisty ?

Zasługuje na 1 miejsce mentalność polaków, wieczna zazdrość .

Gratulacje ! :)

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

A może twój bulid jest tak zajebisty ?

Zasługuje na 1 miejsce mentalność polaków, wieczna zazdrość .

Gratulacje ! :)

Co to za kontrargument do zarzucanego braku rzetelności? Sam swojego poradnika nie zgłosiłem, ponieważ były zastrzeżenia pewnego forumowicza, ale nie o tym. Decydując się pisać poradnik musisz uwzględnić to, że osoby, które z niego skorzystają będą oczekiwać 100% skuteczności. Podane tam "propozycje" można o kant rozbić na wejściu i jedynie później żałować. Argumentowałem nawet w tamtym temacie odnośnie kapłana. - pominięte ważne skille do leczenia itd.. Rywalizacja rywalizacją, ale rzetelność ponad wszystko.

Opublikowano

Boże teraz ludzie beda sie klocic czy 1 miejsce zasluguje czy nie, wygral to wygral. napracowal sie. po co zazdroscic? beda nastepne konkursy to wygracie ;)

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...