Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa Wyprzedaż 21.07.2013r.

AGdybyTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego na wyprzedaży a nie to co dopiero co było pare tygodni temu...

Nic sobie nie kupie z tego wszystkiego bo ceny sa oszałamiające jak na te auta... Nie mówie, że auta są złe

ale kupno ich to czysta kolekcjonerka, większość nie przyda się do jazdy a wydawanie około 5000 SB za samochód,

który ma dobre skille (bo wrzucić go na maximum klasy to żaden problem), to raczej żenada.

Może kupiłbym sobie Mercedesa, bo jest dośc rzadkim autem ale za taką cenę bezużyteczne auto kupowac dla 25 pkt... Rozczarowałem się okrutnie :/

Mam nadzieję, że chociaż dadzą coś na te 3 urodziny ciekawszego... I, że ten M3 to nie będzie jakiś stock, który będzie sobie stał w garażu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego na wyprzedaży a nie to co dopiero co było pare tygodni temu...

Nic sobie nie kupie z tego wszystkiego bo ceny sa oszałamiające jak na te auta... Nie mówie, że auta są złe

ale kupno ich to czysta kolekcjonerka, większość nie przyda się do jazdy a wydawanie około 5000 SB za samochód,

który ma dobre skille (bo wrzucić go na maximum klasy to żaden problem), to raczej żenada.

Może kupiłbym sobie Mercedesa, bo jest dośc rzadkim autem ale za taką cenę bezużyteczne auto kupowac dla 25 pkt... Rozczarowałem się okrutnie :/

Mam nadzieję, że chociaż dadzą coś na te 3 urodziny ciekawszego... I, że ten M3 to nie będzie jakiś stock, który będzie sobie stał w garażu :P

21 byly tylko te spece klasowe dzisiaj dodali policyjne więc można się spodziewać jeszce reszty aut :)

93988298266825447943.png

Opublikowano

@UP

To nie ma nic wspólnego z tematem, to u ciebie coś jest źle, bo mi normalnie działają.

Spróbuj wyczyścić ciasteczka i historię przeglądarki.

Być może java ci wysiadła.

Co do topicu to szczerze mówiąc wyprzedaż mnie nie zachwyca, większość wozów z niej już mam, być może skuszę się na Mercedesa żeby mieć do kolekcjonerki.

Opublikowano

Scion jest lepszy ;)

Dobra, tylko jeszcze głupie pytanie mam, bo jaki kolor wybrać?

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Dobra, tylko jeszcze głupie pytanie mam, bo jaki kolor wybrać?

to już twój gust ^_^ wybierz czerwony jest taki drapieżniejszy :P

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...