Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć mocnego weelsof'a?

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Na kompie mojej siostry pojawił się Weelsof. I to nie taki zwyczajny, gdyż gdy ja go miałem na swoim kompie, to wystarczyło wejść trybem awaryjnym i cclenearem go usunąć. Na tym kompie gdy wchodzę w tryb awaryjny to po załadowaniu systemu, od razu komputer się wyłącza. Nie da się nic zrobić nawet w tym trybie awaryjnym. Jednakże mam dostęp do drugiego konta użytkownika na tym kompie z prawami administratora. Pytanie. Da się jakoś usunąć go z drugiego konta użytkownika, albo jakoś na tamtym koncie? Posty typu WŁĄCZ TRYB AWARYJNY będą zgłaszane moderacji za nieprzeczytanie tematu, a udzielanie się w nim...

Pozdrawiam.

P.S. Sprawa jest bardzo pilna. Siostra potrzebuje danych na jej koncie do pracy....

Opublikowano

Weelsof usuwa tryb awaryjny więc nie masz szans na wejście do niego. Zależy jak długo go masz jak się mocno rozprzestrzenił to jedyną szansą może być format.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...