Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Multihack V3.90 By Banjo1

Waceq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkopaliscie stary temat z MH v 3.88, a nowszej wersji na forum nie znalazlem ;]

M2 MultiversionHack by banjo1 v3.90

Funkcje:

-PL, US, Privy i wiele innych serwerów

-Duży wybór języków

-Nowość w v3.90 - poprawnie działające skróty klawiaturowe

-Wallhack (Nie wiem jak u was, mi na obejsciu działa)

-Moblock (Mi działa, cos w wersji v3.90 go przerabiali, ale ciagle jak zawsze mooblock, nie jak peleryna)

-Oczywiscie Teleport, Speedhack, 1hit, mozliwosc trzyamania broni na różne sposoby(Tu nowa funkcja w 3.90 - można bić z kucyka jak z boja^^)

-Zasieg ataku, zoomhack, brak mgły, autoatak(Dobre do pt na BO^^)

-Funkcja auto wykrywania serva(NOWOSC)

-Funkcja auto wykrywania mapek (NOWOSC)

Screenshoty:

khackbanjo101.gifkhackbanjo102.gif

khackbanjo103.gifkhackbanjo104.gif

A tu widac gdzie jest mooblock i wallhack:

khackbanjo105.gif

Download:

Pobrac, wypakowac gdzies folder, odpalic plik M2 MultiversionHack by banjo1 v3.90.exe, start, wybrac wersje, wybrac date patcha (Albo zaznaczyc auto wykrywanie).

To pozostaje nam czekac, az banjo wbuduje pickup i bedzie git ;p

Wiem ze hack juz stary, ale wiekszosc userów używa jeszcze 3.88

Jeszcze alternatywny link

http://uploaded.to/file/egmrw5

Sendspace

Mozna dodac do aktualnie działających hacków ;p

Jutro dam screenshoty ;p

Opublikowano

Dodano skana, jak chcecie tutka to piszczie, ale mysle ze kazdy bedzie umial obsłużyć.

Przy okazji refresh ;] Mozna dodac do spisu działających hacków ;p

EDIT@ Dodałem screenshoty.

Opublikowano

hack niezły sam go używam ale nie umiem walić z konia jak z boja próbowałem już wszystkiego mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić dam 5 za pomoc

Opublikowano

Sory że odświeżam po tak długim czasie ale nie chcę zakładać nowego tematu proszę o reupload linku

@edit 1111 post xD

Linki są raczej ok??

Opublikowano

A nie mogł by ktos wwalic tego na inny servis niz rapid?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

ja na chinola polecam wszystkie hacki z seri v3 by banjo1... sam od dawna używam v3.1 chyba xD

であるSpidoo

Opublikowano

3.90 by banjo był już dawno

a mianowicie sam go wrzucałem

najpierw jest tam 3.89 a potem 3.90

a więc czytaj TEMATY

np moje

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Hack fajny.. musze jeszcze wyprubować tą funkcje bicia z kuca jak z boja

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

3.90 by banjo był już dawno

a mianowicie sam go wrzucałem

najpierw jest tam 3.89 a potem 3.90

a więc czytaj TEMATY

np moje

Hmmm, jakos mało kto sie nim wtedy zainteresował, bo ciągle prosili o 3.88 itp, to dalem jeszcze raz, opisałem funkcje i wrzuciłem screenshoty.

A po 2 to ty opisywałeś 3.89 (i tylko wspomniałeś w 1 poście w Twoim temacie o 3.90. Mam nadzieję, że niektórym sie mój temat przydał co widać po paru postach.

I tu sie nie rzucaj że mam czytać Twoje "TEMATY" bo akurat mnie wtedy nie było, a jakby ktoś szukał to trudno sie dowiedzieć wszystkiego po tytule "hack" i 1 posvcie o 3.90, po 2 nie działają paru osobom Twoje linki jak mówią w temacie.

A nie mogł by ktos wwalic tego na inny servis niz rapid?

Masz pod spodem uploaded.to

Opublikowano

Elo Ja Mam Pytanko Co Do Tego Bota Bo Jak Wlanczam Aby Bic Jak z Boja A Niemam Konika TO Jestem Nogami W Ziemi Postacią a Jak Będe Mial Kucyka TO Będe Mógl Nim Normalnie Jeździc i walic z niego odrazu? Czy tez będe z nim nogami w ziemi? PLX ODP

Opublikowano

SIemka mam problem z tym hackiem :/

Mianowicie Ustawiam Att Speed i Walk speed na 3 i po jakims czasie mnie wywala wiecie dlaczego? Przeciez dałem tylko 3 :/ A 2 sprawa to nie wiem jak ustawić Mob Locka :/ Tzn. ściąga wszystkie potworki we mnie ale jak je bije to żaden nie ginie :/ wiecie ocb? Prosze o odpowiedz :/

@edit

A i żeby nie pisać nowego posta :> To jest jakis hack który pokazuje gdzie metiny? ;p bo to dobry sposób na itemki i ksiegi xD Albo jeśli nie hack to czy ktoś ma jakis sposób na znajdowanie metinów xdd Plz niech ktoś odpisze do tych 2 problemów :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...