Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dupe na v1.04 seasion3 episode2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię , że ktoś ma już sposób na dupe s3ep2 , ale jak już ktoś ma to chyba się nie podzielą , tak jak pakiety do Catastrophy , zobacz w google może coś trafisz , albo na innym mpc :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
Wątpię , że ktoś ma już sposób na dupe s3ep2 , ale jak już ktoś ma to chyba się nie podzielą , tak jak pakiety do Catastrophy , zobacz w google może coś trafisz , albo na innym mpc :).

To ze wprowadzili EP2 nie oznacza zmiany sposobu na kopiowanie itemów.3 sposoby,ktore działały w EP1 nadal sa aktualne.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Wiem , że nie oznacza koniecznie zmiany sposobu , ale chyba jest taka opcja , że może jest nowy sposób , dApoTB to napisz te 3 sposoby :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
Wiem , że nie oznacza koniecznie zmiany sposobu , ale chyba jest taka opcja , że może jest nowy sposób , dApoTB to napisz te 3 sposoby :).

Te 3 sposoby opieraja sie na lagu a rozni je jedynie sposob jego wykorzystania.Chetnie bym je napisal na forum ale to moze spowodowac spore problemy na serverze-prostackie wytłumaczenie,ale taka prawda. ;)

PS.rey619 aleś Ty aktywny xD

Opublikowano

Przypadkowo zrobiłem double-posta i nie wiem jak go usunąć.

Przepraszam wszystkich ^^.

^Ta wiadomość jest już po edycji jak coś.

Proszę o skasowanie tego posta.

Opublikowano
PS.rey619 aleś Ty aktywny xD
- dzięki staram się :) . A co do tego sposobu , to chodzi o ten sposób co idzie się do aidy (chyba) i coś tam z depo ;p ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Nie ma rożnicy czy Aida czy jakaś inna mapka...ważne zeby był vault ;)

Prosze nie piszcie prośb o ujawnienie tego sposobu.Zle ze wogole sie przyznałem do znajomości dupe na 1.04 ep2 ale chciałem zdementować pogłoski jakoby nie mozna kopiować na 1.04 ep2 (w moim przypadku ZhyperMu).

Opublikowano
gram na rhidge mu, czy jest sposob na zdupowanie itemkow? mianowicie qrwa 5 raz spalilem wingi na 13 i juz mam tego dosyc! jesli ktos sie zlituje to bede wdzieczny ;p 11059839 gg :)

Przykro nam ale nikt sie nie zlituje...ci którzy znaja dupe na s3 ep2 za darmo go nie zdradzą ;P

Wszystko co moze przynieść znaczny i gwałtowny dochód w MuOnline nie jest za darmo...

Opublikowano

Po cholerę się wypowiadasz? ^_^

Kolejny "wiem ale nie powiem". Dupe wcale taki trudny nie jest i prędzej czy później ktoś go opublikuje..

A w gwałtowny dochód z prywatnych serwerów nie wierzę.

aaa

Opublikowano

moim zdaniem jesli ktos zna dupe albo co kolwiek innego co moze sie przydac innym to powinien to opublikowac, w koncu to forum nie jest chyba tylko po to zeby caly czas brac.. moze ktos cos da od siebie? ;d kazdy mysli tylko o swojej dupie ^^

Opublikowano
Kolejny "wiem ale nie powiem". Dupe wcale taki trudny nie jest i prędzej czy później ktoś go opublikuje..

A w gwałtowny dochód z prywatnych serwerów nie wierzę.

Ta popieram :)

dApoTB

Ja tak mysle ze on gowno wie tak na serio a sie chwali zeby miec z nas/was ostrą beke w domu, tylko przypuszczam

Przykro nam ale nikt sie nie zlituje...ci którzy znaja dupe na s3 ep2 za darmo go nie zdradzą ;P

Wszystko co moze przynieść znaczny i gwałtowny dochód w MuOnline nie jest za darmo...

To po co wogle robisz nadzieje ?

sharingan1s.png
Opublikowano

moze wie moze nie wie ale moim zdaniem nawet jezeli wie i nie powie to raczej dobrze -_- a dlaczego? niechcialbym na pm zobaczyc tresc jakiegos 8-12 letniego NEO... i typ wiadomosci ,,hcesz? zdupuje ci itemki daj mi swoj set" lolx - wiec zostaw dla Siebie ten sposob jezeli go znasz >.> , bo wiekszosc z tego co wiem nawet sie nie rejestruje na forum tylko czyta zawartosc a pozniej kozaczy na forum jaki to z niego ,,haker"jest dla mnie takie osoby to nie ,,haker" a ,,cziter lama" ;]

Elo pozdrawiam :) , mi cos znajomy mowil ale to raczej shadow bug ;p ze cos tam daje sie trade jakies litery DWIE sie wciska daje itemy sie w odpowiednie miejsca pozniej anuluje leci do valuta kladzie sie itemy w valut i wraca to trade ;p , na globcu dziala a tutaj nie wiem ,nie jestem w stanie opisac dokladnie , jak Qmpel bedzie w szkole to moze powie ;] to wezme pelna instrukcja dam

dApoTB - a wiesz ze ja znam sposob zeby dupowac itemy na real? np. zrobie Ci z 1 jablka dwa jablka? albo z 10 zl 20zl? -.- rozumiem ze niechcesz powiedziec bo niechcesz by bylo cos takiego jak z pakietem na wingi ,ale wybacz nie musisz sie chamsko zachowywac chodzi mi o Twoje wypowiedzi

Bo z tej wypowiedzi wynika ze tez bys chcial kase ^^ , KOLEJNY TURAS -.- tez pewnie biegasz na servach nie raz jak turki xD i do graczy ktorzy ,,ladnie wygladaja" free itenx plx , 1000k gold pls + spam , dajcie pt albo bedziecie mieli 1000 k gold + spam" ^^ mozesz mi pojechac - nie dbam o to nie obchodzi mnie to :) i tak bede mial w dupie to co napiszesz xD

Zakladam ze pewnie tez jakiegos typa prosiles zeby Ci wyjawil buga ... albo i gorsze rzeczy robiles zeby go wyjawil ^^ - dlatego BUG,a bo to za posrednictwem BUGA mozna zkopiowac ;]

Next: ludzie po co podajecie Swoje gg i prosby na pm? nikt wam tego nie napisze >.> np. mi sie nawet gg nie chce wlanczac a co dopiero napisac , jezeli bedzie jakis sposob na dupe (a jest) to pewnie tutaj bedzie , zapytam , poszukam tez na mpcforum.com moze tam jakis bedzie sposob na dupe - nie proscie sie ze tak powiem ,,dziada" on ma manie wielkosci ^^ ze ,,ja wiem oni nie ha jestem lepszy" ...

Elo ;]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
moze wie moze nie wie ale moim zdaniem nawet jezeli wie i nie powie to raczej dobrze a dlaczego? niechcialbym na pm zobaczyc tresc jakiegos 8-12 letniego NEO... i typ wiadomosci ,,hcesz? zdupuje ci itemki daj mi swoj set" lolx - wiec zostaw dla Siebie ten sposob jezeli go znasz >.> , bo wiekszosc z tego co wiem nawet sie nie rejestruje na forum tylko czyta zawartosc a pozniej kozaczy na forum jaki to z niego ,,haker"jest dla mnie takie osoby to nie ,,haker" a ,,cziter lama" ;]

Elo pozdrawiam , mi cos znajomy mowil ale to raczej shadow bug ;p ze cos tam daje sie trade jakies litery DWIE sie wciska daje itemy sie w odpowiednie miejsca pozniej anuluje leci do valuta kladzie sie itemy w valut i wraca to trade ;p , na globcu dziala a tutaj nie wiem ,nie jestem w stanie opisac dokladnie , jak Qmpel bedzie w szkole to moze powie ;] to wezme pelna instrukcja dam

dApoTB - a wiesz ze ja znam sposob zeby dupowac itemy na real? np. zrobie Ci z 1 jablka dwa jablka? albo z 10 zl 20zl? -.- rozumiem ze niechcesz powiedziec bo niechcesz by bylo cos takiego jak z pakietem na wingi ,ale wybacz nie musisz sie chamsko zachowywac chodzi mi o Twoje wypowiedzi

CYTAT

Bo z tej wypowiedzi wynika ze tez bys chcial kase ^^ , KOLEJNY TURAS -.- tez pewnie biegasz na servach nie raz jak turki xD i do graczy ktorzy ,,ladnie wygladaja" free itenx plx , 1000k gold pls + spam , dajcie pt albo bedziecie mieli 1000 k gold + spam" ^^ mozesz mi pojechac - nie dbam o to nie obchodzi mnie to i tak bede mial w dupie to co napiszesz xD

Zakladam ze pewnie tez jakiegos typa prosiles zeby Ci wyjawil buga ... albo i gorsze rzeczy robiles zeby go wyjawil ^^ - dlatego BUG,a bo to za posrednictwem BUGA mozna zkopiowac ;]

Next: ludzie po co podajecie Swoje gg i prosby na pm? nikt wam tego nie napisze >.> np. mi sie nawet gg nie chce wlanczac a co dopiero napisac , jezeli bedzie jakis sposob na dupe (a jest) to pewnie tutaj bedzie , zapytam , poszukam tez na mpcforum.com moze tam jakis bedzie sposob na dupe - nie proscie sie ze tak powiem ,,dziada" on ma manie wielkosci ^^ ze ,,ja wiem oni nie ha jestem lepszy" ...

Elo ;]

Oh, tak co za piękna wypowiedz :) ROGER THAT :D!

Chcecie sposbo na skopiowanie itemka PROSZĘ:

1. Wloz item do depo :) w dowolne miejsce

2. Znajdz zaufanego kolegę, ktory ci pomoze

3. Daj mu trade (pamietaj daj w trade 1k zen) i wloz item z depo do trade

4.Zaczekaj chwilę ( okolo 2 minut ) teraz szybko ! ale musi byc szybko DAJ CANCEL

5. Wez znowu trade, daj mu ten item, zcanceluj trade

6 Idz do shopa ( kup jakis item i wsadz go obot tego co chciales skopiowac)

7. Teraz 1 rzecz 1 maly bug ktory jest w 1 miejscu w lorce

8. Dalsze informacje podam jak mi sie zechce ^^

Myslisz wałek? moze jednak nie :)

sharingan1s.png
Opublikowano
A wiecie jak zrobić z wody browca? :P

Podzielcie się tym ze mną bo słyszałem, że tak też można :P

A ja wiem jak zrobic z gowna schabowego proste:P:P podgrzewasz gowno do temperatury optymalnej 20s. .Wchodzisz na mu dajesz mi exe set wracaszz do kuchni a w mikrofali jest schabowy xD

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Ok spoko.Macie racje co do mojej postawy (wiem ale nie powiem) i <-przepraszam-> za nią.Przyznam że mnie rowniez wkurwia kiedy ktoś odpisze w taki właśnie sposob jak ja...("jest ale nie za darmo itp...). Postaram sie tego juz nie robić ;)

Nie czytałem wprawdzie wszystkich postów,ktory pojawiły sie pod moją odp. w tym temacie ale napewno mnie ostro skrytykowaliście xD...jeszcze raz sry za bezmyslną odp.

PS.Nigdzie nie napisałem że chce komuś kopiować itemy...ja jedynie sie pochwaliłem że to potrafie-(przeprosiłem ;))

A ja wiem jak zrobic z gowna schabowego proste:P:P podgrzewasz gowno do temperatury optymalnej 20s. .Wchodzisz na mu dajesz mi exe set wracaszz do kuchni a w mikrofali jest schabowy xD

Lol...śmieszne.Pisze sie 20C a nie 20s(stopni jak mniemam)...huh

Spam...

Opublikowano

dApoTB milczenie jest złotem pamiętaj o Tym xD ,

moze to 20s to nowa jednostka ;d jakas. hm ,,do temperatury optymalnej 20 sekund'' ;s?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co wam to grajcie sobie na globalu albo gdzies indziej jak ktos chce moge dac jakies exe itemki,gaiona,i jakies exe pierscionki

oczywiscie na zhypermu serwer dla 10-12 lat sami chiterzy kurwa kazdy na catastrophe(im potwory im samo zabija)-Oczywiscie teraz juz nie na catastrophe :D i to ma byc ku*** gra

mój nick : ZezikoL jak chcecie te itemki piszcie czasami wbijam na zhyper mu :P jak mi sie nudzi

Sry za SPAM

zapomnialem , Wstawic :P

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...