Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infinite Aion

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ten poradnik jest dość stary, tzn do starej wiersji gry, więc nie wszystko może sie zgadzać pojawiły się nowe aktualizacje servera itp. zapraszam na tę strone, BTW [JUZ NIE GRAM W AION'A, NIE JESTEM NA BIERZĄCA Z UPDATAMI ITP.] ;) ---> KILK!

Chciałem wam przedstawić dobry server, który ciągle jest aktualizowany, naprawiane są bugi itd...

Server jest dość popularny jest poand 2000 graczy:). Rate na serverze jest takie jak na globie- 1x, questy dziająją, moby atakują ale nie chodzą xD - mam nadzieje ze to naprawią). Można latać... Radze wam skorzystać i wypróbować

BTW, ABYSS działa :)

1. Jak zagrać ?

Trzeba sciągnać clienta gry .. tylko 10gb xD :

wchodzimy tutaj tam jest button > CONNECTING TO INFINITE AION wchodzimy i sciagamy NCsoft Lauchera, instalujemy, uruchamiamy i z niego pobieramy gre:)

2. Następnie instalujemy gre....

3.Updatujemy do ostatniej wersji.

4.Wchodzimy tutaj znajdziemy tam rejestrację.

5.Pobieramy lauchera od infnite

6.Launchera kopiujemy do folderu z grą " Usually: C:\Program Files\NCsoft\Aion" (domyślnie) tam wklejamy.

7.Właczamy launchera i możemy grać :D

Jeżeli mamy gre po koreański to zapraszam tutaj : KILK!

Jeszcze mozna wjesc w NCsofta: FILE>SETTINGS>ADVANCED> REGION , ustawiamy north america , wtedy dajemy UPdate i powinien sie sciagnac j. Ang.

Jakby jakieś problemy były to radze poszukać tutaj

KOPIOWANIE TEGO PORADNIKA BEZ MOJEJ ZGODY ZABRONIONE!

Poradnik by K0xm4N

userbar808467.gif
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem. Ściągnąłem Aiona z jakiegoś źródła, chyba gamershell i wyskakuje, że ten program nie może być używany w Twoim kraju ;/ wie ktoś o co kaman ? Dzięki ;]

sygnay.png
Opublikowano

Server zajebisty jak by co jestem pod nickiem Spellelyos w [elyos]

Ale dostać się na serva w środku dnia to tragedia ;] Tyle ludu. ;]

I'm Radek47

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dałby radę ktoś wrzucić tego clienta w partach na rapida lub inne filefronty??? PROSZĘ!!!! byłbym BAAARDZO wdzięczny za wyświadczenie mi tej przysługi... :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie chciał bym zagrać na tym serwie i właśnie nie wiem czy jak ściagne grę z torentów 2x dvd iso to będzie mi działać

czy muszę pobrać grę z NCsoft Launcher

na launcger zajmuje prawie 7GB

a ten z torentów jakieś 10GB

Proszę o szybka odpowiedz.

POZDRAWIAM

Opublikowano

ogólnie to instalka zajmuje 10GB... może tamten jest spakowany itp.? próbowałem ściągać przez tamten oryginalny launcher to pisało, że 10GB waży... ja teraz ściągam w partach z rapida ale kijowo się ściąga 2h 1 part a powinien ok 30 min. -.-"

tak więc ponawiam moją prośbę - jakby ktoś wrzucił clienta w partach na megaupload albo filefront byłbym dozgonnie wdzięczny...

Opublikowano

Sciagnelem gre wszystko zrobilem tak jak trzeba i nie mogę grać gra się odpala wpisuje login i hasło i gra stoi wyskakuje że jestem już zalogowany i po chwili gra się wyłącza???? proszę o pomoc siedzę już z tym z 3h wszystkiego próbuje i nadalk nie idze ??????

Opublikowano

Szybciej chyba zassiesz z lunchera oficjalnego... i odrazu zaktualizujesz do najnowszej wersji a tekiej infinite wymaga. Gra sie fajnie, jesli nie irytują cie braki w questach, i brak drifu. No ale z dnia na dzien zwieksza sie funkcjonalnosc. Od dwóch tygodni gram i przez ten czas manastone zadzialalo i przejscia do rywali, priwate store itd. Bardzo częste update ;) Sam nie przelaze bo za maly jeszcze, ale czesto trzeba zwiewac ze spota gdy wparuja jaśni.

Szukam gildi Pl, ranger na 29 lvl. Asmodian.

A z wejsciem nie ma klopotów, chwile wystarczy poczekac.

PS. A dla kolegi który wejsć nie moze... zalecaja wersje Nord Am, choć znam ludzi co na EU grają.

Opublikowano

Szybciej chyba zassiesz z lunchera oficjalnego... i odrazu zaktualizujesz do najnowszej wersji a tekiej infinite wymaga. Gra sie fajnie, jesli nie irytują cie braki w questach, i brak drifu. No ale z dnia na dzien zwieksza sie funkcjonalnosc. Od dwóch tygodni gram i przez ten czas manastone zadzialalo i przejscia do rywali, priwate store itd. Bardzo częste update ;) Sam nie przelaze bo za maly jeszcze, ale czesto trzeba zwiewac ze spota gdy wparuja jaśni.

Szukam gildi Pl, ranger na 29 lvl. Asmodian.

A z wejsciem nie ma klopotów, chwile wystarczy poczekac.

PS. A dla kolegi który wejsć nie moze... zalecaja wersje Nord Am, choć znam ludzi co na EU grają.

co to jest drif??? o.O

wiem... już dawno bym grał tylko niestety nie mogę kompa zostawić włączonego na 17 godzin non stop... :angry:

wszystko przez moich starych... <_<

Opublikowano

Wystarczy kliknąć Select Serwer ? I już jesteś w Kolejce ?

Po kliknięciu w Select Serwer ; P Freeza dostaje ; ) Lecz ekran się rusza : (

kinginarmorendcopy.png
Opublikowano

to w końcu co to jest ten drif??? o.O

bo jakoś nikt nie raczy mi wytłumaczyć...

a i jeszcze jedno pytanie... czy Infinite Aion dużo różni się i czy dużo mu brakuje w stosunku do zwykłego normalnego Aiona?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM !! I BŁAGAM O POMOC! NIE WIEM CO SIE DZIEJE ALE ZROBIŁEM WSZYSTKO TA JAK NAPISANE W PIERWSZYM POŚCIE WSZYSTKO OK ALE GRA NON STOP MI SIE ZACINA PRZY WYBORZE SERWERA :((((((( PROSZĘ O POMOC :(

ZAŁĄCZAM OBRAZEK:AION.bmp

I NIE MOGE NIC A NIC W TEJ SYTUACJI ZROBIĆ JAK TYLKO CTRL + ALT+DEL+ JAKIEŚ POMYSŁY SUGESTIE CZYM TO MOŻE BYĆ SPOWODOWANE??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...