Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Global Dekaron] Rexignation V1.2

hustlazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załączam wam Bypassa dzięki któremu wasze problemy z DC się skończą ;) (sprawdziłem na Tele i przez 1h nic nie wywaliło)

Opis:

- Rozpakować

- Skopiować byle gdzie

- Odpalić Luncher

- Zaznaczyć interesujące nas opcje

- Znaleźć dekaron.exe i odpalić

- Cieszyć się działającym tele bez DC

P.S: Nie mojego autorstwa, po prostu zerżnąłem z innej strony!

Scan:

SKAN

Nowy Link(v. 1.2) :

Pobierz

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gen:Trojan.Heur.PT.hy4@aW@nYak to błąd antyvirusa raczej, zły odczyt packera przez antyvirus

podwieszam, i polecam wrzucić plik na megaupload ;)

2006-2010

Opublikowano

Dobra skoro mowisz zeby zaznaczyc opcje ktore Nas interesuja to gdzie one sie znajduja bo juz sam niewiem ... Czy mam je wlaczyc przez CE czy jakos bypass ten ma w sobie :PP

Opublikowano

Jak odpalisz ten bypass to masz 2 opcje jedna jest zawsze włączona a drugą musisz zaznaczyć(lub nie ;P)

Edit:

Nie wiem czy to moja wina czy gry ale bypass nie chce mi już działać "Invalid Client" robie reinstall i zobaczymy.

Opublikowano

mam ten sam problem odpalam gre przez ten program co dales , oki , jak widze postac wlaczam CE klikam tam co chce ... wylaczam CE wchodze na postac ... 5 s bum ... i cos mi wyskakuje za ramka ... ze znaczkami ...

Opublikowano

A ja mam taki problem... Właczam tego bypassa wszystko chodzi...Teraz właczam tego hack_pack i cheat engine i co teraz? zaznaczyc dekaron.exe czy coś innegoo?bo jak daje dekaron.exe to mi wyskakuje jakiś bład: Error while opening this process. Mam cheat engine 5.5... Prosze o pomoc! :)

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

hustlazz jak to na tele i no agro ? weś wytłumacz jak ty odpalasz bo bo jak właże do gry to odrazu srack jak chcem rudszyc sie ?

Opublikowano

Rozkminilem czem DC bo speed hack w CE jest do dupy wszystkie wlaczylem oprucz teog to smigalo ;/ to mzoe ktos potrafi zrobic speed hacka ?????

Opublikowano
hustlazz jak to na tele i no agro ? weś wytłumacz jak ty odpalasz bo bo jak właże do gry to odrazu srack jak chcem rudszyc sie ?

Nie jesteś za bardzo Bystry ;)

Tu masz filmik co i jak.

KLIK

proszę o połączenie moich postów, przez przypadek zrobiłem dubel

Opublikowano

Husltazz

"Jak odpalisz ten bypass to masz 2 opcje jedna jest zawsze włączona a drugą musisz zaznaczyć(lub nie ;P)"

Dobra ale jak to drugie wlacze to nic sie niedzieje gra sie niechce odpalic ;s

A pozatym to jest tylko bypass ja myslalem ze beda jakies opcje typu non-agro itp ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...