Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Używanie WPE Pro w Season3 Episode2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutorial ma na celu umożliwienie uruchomienia WPE Pro na serwerze na wersji Season3 Episode2 (ZhyperMu)

Co za tym idzie możliwość wysyłania pakietów do serwera (trzeba je najpierw znać)

1. W "Opcjach folderów" w panelu sterowania zaznaczamy opcję "Pokaż ukryte pliki i foldery"

post-220-1206377569.jpg

2. W "Opcjach folderów" w panelu sterowania odznaczamy opcję, którą widać poniżej

post-220-1206388363.jpg

3. Wchodzimy do katalogu głównego ZhyperMu i usuwamy plik main.exe

post-220-1206377698.jpg

4. Teraz zmieniamy nazwę pliku main.dll na main.exe

post-220-1206377891.jpg

Od tej pory możemy wysyłać pakiety w Season3 Episode2 :)

aaa

Opublikowano

U mnie wszystko działa dlatego to tu napisałem.

Jeśli jakiś mod może temat podwiesić to by było miło :P

PS Nowy punkt dodany.

aaa

Opublikowano

luccas moge dodac topic do zbioru tuotriali ??

I jakbys Ziomal mogl bo widze ze przegladasz wlasnie Dzial to podczep Zbior Tuotriali ;)

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

Dopisz moze do swojego tutka ze jezeli zaznaczenie opcji "Pokaż ukryte pliki i foldery" nie przynosi efektow tzn nie widac pliku to trzeba wylaczyc opcje "Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" mam full clienta i u mnie widac ten plik dopiero po zaznaczeniu 2 opcji, wiec mysle ze u innych bedzie podobnie jak nie to sie pokombinuje :)

Opublikowano

Nowy punkt dodany

Teraz powinno chodzić każdemu :)

@Przemo

Wielkie dzięki ;)

@xXxHackerxXx

Jeśli chcesz to dodaj :)

aaa

Opublikowano

@kukuryku napewno zastosowales sie do calego tutka ? jezeli po tych zabiegach nie widac pliku to moze jest w innym folderze poszukaj go w folderze z mu mi znajduje 2 w głownym folderze i w Data.

Opublikowano

Nie jest on akurat na soule ale na losowy item a czasami wyjdą soule , blessy po 10 spakowane.

#Down Też Cię Kerju serdecznie pozdrawiam :) , i muszę powiedzieć że ten pakiet jest od Kerju :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano
Nie jest on akurat na soule ale na losowy item a czasami wyjdą soule , blessy po 10 spakowane.

Pozdro ReyBM :)

a co do pakietu on chyba nie dziala na zhyper mu tak cos pisali na mpc.com ale niech ktos sprawdzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...