Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarabiac Złoto W World Of Warcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób nr 1.

Witam chce udostepnic wam poradnik

oimg21.jpg

Kilka Słow o jego twórcy

Witam, nazywam się Szymon Nowak i jestem graczem z 2-letnim doświadczeniem w WoW. Posiadam human paladyna na 70 poziomie i kilka innych postaci na niższych poziomach. Aktualnie na moim koncie mam ponad 35 000 złota. Należę do grupy graczy, którzy nie mają co robić ze złotem. Wiem, jak zarobić duże ilości złota i umiem to zrobić w krótkim czasie. Dlatego postanowiłem napisać poradnik i pomóc innym graczom, pokazać im, że w WoW da się naprawdę łatwo zarobić dużo złota! Dzięki moim wskazówkom opisanym w poradniku, sam - bez pomocy kolegów z serwera, bez kupowania drogiego złota w serwisach aukcyjnych, bez używania hacków czy botów - nauczysz się zdobywać złoto najszybciej, najskuteczniej i w 100% legalnie! Wszystkie opisane w eBooku miejsca i metody zdobywania złota są osobiście przeze mnie sprawdzone, nie ma przestarzałych i już nie działających wskazówek, które nikogo do niczego dobrego nie doprowadzą. Jeśli chcesz osiągnąć takie sumy jak ja, zastosuj się do wskazówek opisanych w moim poradniku.

Ten Poradnik Pokaze Ci Jak Łatwo Zarobic Złoto W World of Warcraft

REUPLOAD 2011.03.27

http://www.multiupload.com/XW76MVVU3Y

rapidshare.com/files/277740252/Zlote_Wskazowki.rar.html

megaupload.com/?d=3BJX2TPI

odsiebie.com/pokaz/5403436---2048.html

Skan

druiddd.jpg

Sposób nr 2.

Sposób zarobku by Czerew:

http://www.mpcforum.pl/topic/139457-farmienie-golda/

30364378.png

Opublikowano

1. To jest poradnik na TBC

2. Po kiego ch**a komu retailowe gold farmy z globca na privie gdzie zalozmy stack skor kosztuje 10k ?

3. Nawet na globalu z takich poradników troche zalik korzystac, kazdy serw = inna ekonomia etc

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

2. Po kiego ch**a komu retailowe gold farmy z globca na privie gdzie zalozmy stack skor kosztuje 10k ?

3. Nawet na globalu z takich poradników troche zalik korzystac, kazdy serw = inna ekonomia etc

Tak jest to poradnik do tbc bo sa servery do TBC tez jakbys niewiedzal ....

Program Autcioneer pomaga wtedy aby wystawic za rozsadna cene .....I mozna sprawdzic po ile chodzi. To nie trudne....

Takie poradnik jest glownie dla tych nowych co malo wiedza o wowie bo mysle ze im sie przyda i ogolnie dla tych co graja na TBC serverach a duzo osob gra na HellGround.

30364378.png

Opublikowano

Dzieki za wstawienie. Bardzo przydatny poradnik ;)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

a jakby ktos mial link do tego poradnika, ale pod 3.2 + to prosilbym o wstawienie ;P

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2. bo np niektórzy tu grają na globalu?

3. uważasz że inaczej sie farmi golda na np. miningu na różnych serwach? nie patrzylem tego poradnika ale z pewnością masz tam pare, parenaście metod i trzeba najbardziej korzystną dobrać pod swoją klase, spec oraz serwer

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

2. Gram na globalu, nie przydało mi się to ani troche

3. Na globalu mining sie farmi: wsiadasz na fly mounta i latasz wokoło danej lokacji cały dzień, nie czytałem tego poradnika bo jest na TBC.

Powtarzam prośbę o wotlk 3.2.2 farm guide :P

(dlateg podważam poradnik, bo jest na TBC)

userbarwb.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik ale szczerze jak się chce szybko zarobić bez kupowania taniej i sprzedawania drożnej to jest dla mnie poświecenie całego dnia na miningu to jeszcze zależy od serwerów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...