Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[poradnik]Gdzie Expić? I Drop?

iPlayCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

znalazłem dwa poradniki na jakimś opuszczonym forum nie było napisane kto je umieścił , więc sobie je tutaj napisze

jeszcze trochę je poprawiłem:

- Gdzie się Expić na jakim lvl

1 level- Dzikie Psy

2 level- Dzikie psy, wilki(zwykle bądź głodne)

3 level-Wilki (zwykle, głodne, głodne alfa itd. Nie niebieskie i szare!!!)

4 level- po queście od biologa dostajemy miecz+3 i możemy chodzić na niebieskie wilki

5-10 level- lurujemy sobie niebieskie wilki oczywiście po kilka grup z tym ze na od 7 levela można sobie lurowac na maxa

11-17 level- na Zaprz w 2wiosce z tym ze na 11 levelu po jednej grupce a potem coraz wiecej bierzemy

18-28 level- zdecydowanie Dzikusy w 2 wiosce

29-37 level-można dzikusy ale tam expi duzo ludzi wiec radzilbym(samtam expilem) pustynie. Na pustyni jest malo ludzi dobry exp. Z tym rzeczywiście z większym levelem lurujemy sobie coraz więcej grupek

38-55 level- BO (z ang. Black Orcs- Czarne Orki) tam doskonale idzie exp. Expimy oczywiście w pt chociaz można samemu ale idzie wiecej potowi mniej expa

56-67 level- Grota Pająkow na pustyni. Expimy w pt i bardzo szybko idzie exp. Zużywamy dużo potów ale tam leci dużo kasy i fajne itemy

63-79 - drugi loch pająków (v2). Tutaj ktoś może się kłócić, bo na 64 lvlu nie ma łatwo w v2, ale z dobrym eq zarobimy dużo więcej, niż w pierwszej grocie i wbijemy też dużo więcej expa. Tak samo z maxymalnym lvlem w v2, który podałem... Cóż ja expiłem w v2 do 79 lvlu, i wcale nie narzekałem... Było dość dobrze, exp jako tako szedł, nawet bez pierścienia, drop jeszcze był.

Po 79 lvlu na polskim metinie pozostaje już tylko czerwony las (oczywiście można się tam wybrać wcześniej, ale jest to nieopłacalne...

-Gdzie co dropi

FMS: dziki łucznik, dziki generał, best specjalista, best kapitan, best. maniak, best. łucznik, metki na 30 lvl

RIB: ezotery

Krwawy miecz: ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy

Sztylet pięści diabła: ezotery

Marmur polimorfii: w zależności od rodzaju wypadają z niedźwiedzi, szarych alfa wilków, dzikich sługów, ezoterycznych fanatyków, itp.

Lodowa Iglica: zarażeni, ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy

Medal konny: małpy

Farba do włosów: Trzeba złowić. Występują w kolorach- czarny, brązowy, czerwony, biały, blond. Można też natknąć się na wybielacz, który przywraca naturalny kolor włosów.

KU, oraz kamieni do ulepszania itemów: Metiny (bodzio dropi też z BO, w Wieży Demonów, na Górze Sohan oraz w V1)

Złoty klucz: Orki, best żołnierz, best. maniak, best. kapitan (mi poleciał z best. dziki łucznik xP)

Wachlarz jesiennego wiatru: Człowiek skorpion

Srebrny klucz: Skorpion łucznik, skorpion miecznik, pająki, pro hwan czarnego wiatru, Kyuk-Jan Czar. Burzy, wężowy miecznik, Best sługa, dziki żołnierz piechoty

Zwój błogosławieństwa: Szkatułka Wodza Orków, Złota szkatułka

Kamień Fundacyjny: Wódz orków

Zbroja dla wojownika na 48 lvl [blue Scale Plate]:Czerw. Trujące Pająki [W lochu pająków na pustyni], Elit Wodz Ezot

Zbroja dla wojownika na 61 [Dragon God Plate] : Królowa pajków [Loch pająków], węże

Czarna tarcza: Z potworów obok świątyni, węże

Maska: Z potworów obok świątyni

Język żaby: Z żab ze świątyni

Kawałek klejnotu: Jak-to czarn. wiatru, Gu-ryung, Zły Czarny Burzliwy Joh-wan

Instrukcja oswajania konia: Dzikusy, demony

Przewodnik do górnictwa: demony, dzikusy

Zbroje na 54 lvl oraz broń na 65: Szkatułka Wodza Orków, V1 (Loch Pająków)

Ostrze Zbawienia: Loch pająków, BO

Miecz Lat. Maga: Loch pająków, BO

Wielki Miecz: Ezotery

Buty ognistego ptaka: Ezotery

Buty Feniksa: Ezotery

Sztuka Combo oraz Mistrz Sztuka Combo: Pająki, orki, dzikusy

Shiriken+ : Złota Szkatułka/Złota Szkatułka+, Best Kapitan, Srebrna Szkatułka

To tyle

POZDRAWIAM

1336210110-U81772.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem jak to zrobić , ale chcę dodać pełno takich poradników ale nie wiem jak to zrobić może zrobię tylko spis i linki? tak jak to zrobił ferrum ... czy jakoś tak xD

1336210110-U81772.png

Opublikowano

w związku z tym, że osiągnąłem wyższy lvl niż jest podany w poradniku to stworze jego dalszą część. Prosze o dodanie do głownego posta.

63-79 - drugi loch pająków (v2). Tutaj ktoś może się kłócić, bo na 64 lvlu nie ma łatwo w v2, ale z dobrym eq zarobimy dużo więcej, niż w pierwszej grocie i wbijemy też dużo więcej expa. Tak samo z maxymalnym lvlem w v2, który podałem... Cóż ja expiłem w v2 do 79 lvlu, i wcale nie narzekałem... Było dość dobrze, exp jako tako szedł, nawet bez pierścienia, drop jeszcze był.

Po 79 lvlu na polskim metinie pozostaje już tylko czerwony las (oczywiście można się tam wybrać wcześniej, ale jest to nieopłacalne...

EDIT:

od kiedy fms dropi z metinu ciemności? O_O fms nie dropi z żadnego metina! Po co ktoś bierze się za poradniki skoro nie wie co pisze?

• 2 tygodnie później...
Gość Mounthains
Opublikowano
Na demo metku czyli pl nie ma atlnatydy:D

w grudniu ma być

Opublikowano

6grudnia ma być atlatyda i bronie 80lv i kd+5

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
Jest w temacie 1-50lvl w tydzień.

Poza tym zmień najlepiej kolor czcionki i nie centruj. Źle się czyta.

Lvle jakoś wyróżnij.

ee tam co ty pierniczysz jest ok ^^

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
w związku z tym, że osiągnąłem wyższy lvl niż jest podany w poradniku to stworze jego dalszą część. Prosze o dodanie do głownego posta.

EDIT:

od kiedy fms dropi z metinu ciemności? O_O fms nie dropi z żadnego metina! Po co ktoś bierze się za poradniki skoro nie wie co pisze?

FMS NIE DROPI Z METINÓW BEDE SIE KŁÓCIC MI OKOŁO 15 RAZY FMS DROPNOŁ Z METINA ZAZDROSCI

Opublikowano
FMS NIE DROPI Z METINÓW BEDE SIE KŁÓCIC MI OKOŁO 15 RAZY FMS DROPNOŁ Z METINA ZAZDROSCI

a ja ci oficjalnie oświadczam że FMS nie wypada z ŻADNYCH KAMIENI METIN....najprawdopodobniej z dzikiego łucznika spadł Ci.

a co do przedmiotów ze szkatułek to te lepsze tylko z plusowych np. ze srebrnej szkatułki+ dostaniesz shuriken+ lub ze złotej szkatułki+ dostaniesz ten zwój błogosławieństwa czy instrukcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...