Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack Tutorial

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak:

skill hack dziala na zasadzie bufow ataki nie ida np mozna miec aure i silne jednoczesnie ale wira i duchowe nie !!

ale np taka szamanka pomoc/blogo/odbicie/zwinnosc/wiekszenie/leczenie bylaby niezla xD

acha zabraniam kopiowania na inne fora sam siedzialem nad tym 4 godzinki zeby rozszyfrowac o co chodzi xD

sciagamy z m2tools albo epvp hacka i winject nie dam linka bo nie chce mi sie skana robic xD

ok wypaokowujemy do jednego folderu na pulpicie

w config sa takie kolumny:

[skill1]

SkillID=4

Key=0x74

gdzie skilli to rodzaj skilla (id dam nizej) 0x74 to przycisk pod niego to przykladowo aura na F5... 4 to aura a 0x74 to key

0x74 - F5

0x75 - F6

0x76 - F7

itp

zaluzmy ze mamy

[skill1]

SkillID=4

Key=0x74

[skill2]

SkillID=19

Key=0x75

czyli aura F5 silne F6 robimy sobie hara i wbijamy 5 lvl

wylaczamy metka i wchodzimy na nowo przy wyborze postaci dajemy winjecta w gornym okienku znjdujemy metin2.exe a w dolnym skillhack.dll i dajemy +inject ok wlazimy na postac

i bierzemy przykladowo body mamy 4 pkt to 2 dajemy normalnie w aure a potem uwaga wpisujemy w czacie:

/skillup 19

gdzie 19 to id skila ktory wczesniej przypisalismy do keya i znika 1 pkt jest on w silnym ale silnego nie ma na pasku wiec jak mowilem ustawialismy keya w tym configu co dalem silne to F6 a aura F5... dajemy F5 wow aura sie wlaczyla dajemy F6 o lol mam silne xD

ok jak wbic silne na M jak go nie widzimy poprostu zapisujemy na kartce KROPKE i jak sie dodaje pkt do silnego rysowac nastepne i jak juz nie bedzie mozna dawac w silne znaczy ze jest na M i wtedy liczymy kropki i wiemy na ile weszlo xD. Ok ale nie mozna cofnac tego silnego wiec uwarzajcie... acha jak chcecie zmieniac configa wylazicie z gry zmieniacie i wlazicie nie mozna dac 2 razy na jednej grze +inject xD

tut w calosci by sex12 specjalnie dla mpcforum zabraniam kopiowania na inne strony bez mojej sgody moge zrobic sprawe sadowo moze sie wydawac ze smieszne ale to prawda ..... specjalne podziekowania dla disconect xD zrobil hacka wkoncu xD

id niestety po niemiecku xD:

Krieger:

1 = 3-Wege-Schnitt

2 = Schwertwirbel

3 = Sausen

4 = Aura

5 = Kampfrausch

16 = Durchschlag

17 =Heftiges Schlagen

18 = Stampfer

19 = Starken Körper

20 = Schwert Schlag

Ninja:

31 = Hinterhalt

32 =Blitzangriff

33 = Degenwirbel

34 = Tarnung

35 = Giftwolke

46 = Wiederholter Schuss

47 = Pfeilregen

48 = Feuerpfeil

49 = Federschreiten

50 = Giftpfeil

Sura:

61 =Fingerschlag

62 = Drachen Wirbel

63 = Verzauberte Klinge

64 = Furcht

65 = Verzauberte Rüssi

66 = zauber aufheben

76 = Dunkler Schlag

77 = Flammenschlag

78 = Geisterschlag

79 = Dunkler schutz

80 = GDF

81 = Dunkler Stein

Schamane:

91 = fliegender talisman

92 = drachenschiesen

93 = drachengebrüll

94 = Segen

95 = Reflektieren

96 = HDD

106 = Blitzwurf

107 = Blitz heraufbeschwören

108 = Blitzkralle

109 = Kurieren

110 = Schnelligkeit

111 = Angriff+

jakos se poradzicie ;pp

ps. licze na 5* zbijcie mi do 0 z 40 xD

@edit nie nie da sie wbic aury mentalem na G/P ani silnego bodym na G/P jak to sobie wyobrazacie odpalacie bodym kamyczek i wsykakuje czy chcesz uleprzyc silne?? -.- nie piszcie w tej sprawie na pm

Opublikowano

No dobra wszystko ok ale mógłyś napisac że to dla pl itp. albo przynajmiej napisać jak to uruchomic na longjuyt2 s2 .

2 pytanie czy morzna tego skilla wbic na g i na p ?

rossygn.png

26981.jpg

18706.png

18590.png

21571.jpg

21495.png

31824.png

31453.png

23819.png

Opublikowano

OK thx tylko mam problem bo niechce mi działac na longjuyt2 s2 wszystko robie ok, próbowałem na chińskim clinecie i na spolszczeniai nic.

rossygn.png

26981.jpg

18706.png

18590.png

21571.jpg

21495.png

31824.png

31453.png

23819.png

Opublikowano

LoL mi na Spolszczeniu działa xDDDDDDDDD

Orginalny Temat:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-guides-templates/300925-biete-skillhack-guid.html

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

nie bo all beda na sh a kto znajdzie bedzie mogl uzywac mam nadizeje ze nie nalerzysz to tych nabkow jak napije troche % wsadz e wallhacka na all servy xD

Opublikowano

hxxp://www.filefront.com/7808471/Winject.exe/ winject

hxxp://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/299428-skillhack-aura-sk-hack.html - -- wejdz tu i sie zarejestruj i dopiero wtedy mozesz pobrac !

(tam gdzie hxxp wpissac http)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...