Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qyyt

brayan7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przedchwila wylogowalo mnie z qyyt i nie moge sie zalogowac bo caly czas pisze zostaniesz polaczony z serwerem. wyglada to jak konserwacja na yt2 albo reset.

nigdy wczesniej tak mi sie nie robilo i nie mialem zadnych lagów.

co sie dzieje?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo mam. Do tego stronka off.. Wyrzucilo mnie po tym jak ktoś napisał wolnym " Polaków nie banują za pisanie na Wołaju". Może to przez to? ... Ale raczej nie bo nie pisze "Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów.NO".

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

wydaje mi sie ze cos dodaja, gralem na wielu serwach i zazwyczaj wylaczali serwa zeby cos dodac.

Opublikowano

Może dodają a może cofają czas(ileś lvl-i do tyłu) jak to było na jakimś serwie(nie pamiętam jakim)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

na lyt2 tak bylo i teraz zeszly sie tam dzieci i lipa lagi jak nie wiem a tego serwa bedzie szkoda jak padnie ;/

Opublikowano

na Qyyt2 xD?

Hyba Do ulepszania Itemkow...

bo drop ITEMOW jest Dramatyczny

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

Opublikowano

DZisiaj czwartek moze tez w czwartki maja konserwacje... Chyba to nie close.. Jak juz to close dla obcokrajowcow.

ei3809.jpg

ICESHARD.COM.PL

Opublikowano

Drop poprawić? Dziś z Metin'a 85 wypadły Bossy .. po rozwaleniu metina zebrałem z nich coś koło 7kk... Do tego z metka Luk na 65 +3 Nimfa +3 i Zbroja dla Sury na 61.. Drop dobry jest.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

zaczyna mnie juz to denerwowac;/ oby nie usuneli kont, gdy na yt2 dodawali cos o chandlarki to to 10 min trwalo a to juz ile trwa?

Opublikowano

I tak niema poco banować, bo serwer niema jeszcze tylu graczy żeby serwer był narażony na przeciążenia....

Opublikowano

nie wcale nie grałem -.-

Mam woja 74 lvl 4 skile P. I napewno nie grałem ....

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...