Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Na Biezaco :)

Kubiorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po Pierwsze prosze nie usuwac tematu az beda wszystkie servy Online! :D

Zrobilem temat poniewaz nie wiem oco chodzi z ta Dulgaaaaaaaaaaaaaa inspekcja wiem tylko ze sa Bugi w Grze z Goldem

Prosze wszystkich aby podawali informacje jakie maja !

Pozdrowienia

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Tutaj będą podane nowe Media.pk2 i Data.pk2 które będzie trzeba ściągnąć aby móc grać:

http://ecsro.net/forum/showthread.php?tid=6707

Patch_001 - OK

Patch_002 - Uploading

//EDIT

Najprawdopodobniej tak

Ale jeszcze go nie wrzucili nigdzie - więc nie pogramy na razie =P

Opublikowano
Yesterday, 09:24 PM

As you see i'm currently updating the downloads of ECSRO forum , all filefront downloads are up and running again , patch 001 has been modified and uploaded again , patch 002 will be on the internet soon and media.pk2 mirrors and data.pk2 mirrors will be made asap !

greets Wh1teL0tus

Więc co to niby twoim zdaniem oznacza ??

Opublikowano

Jak (ponieważ) wy widzicie obecnie modernizuję wyładowani& *ECSRO* forum, cały *filefront* wyładowani& są i biegnący (przesuwający się; bieganie; przesuwanie się) znowu, łatają 001 był odmieniany i załadował (załadowany) znowu, łatają 002 będzie jest na Internecie wkrótce i *media.pk2* lustro (odzwierciedlenie; odzwierciedla) i *data.pk2* lustra (odzwierciedlenie) będzie wyrabiany

Ehkm na Elektronicznym Slowniku... xD

Opublikowano

Moim zdaniem, ekipa ECSRO gra na zwłokę, ponieważ nie potrafią usunąć błędu z dupowaniem itemów i goldem. Włączyli serwer ecsro na godzine i okazało się nie zbanowali tego gościa (Oriya),który narobił całego zamieszania. Niektórzy nadal mieli golda i suny speary. Słowem lipa ma kółkach. Staram się przeglądać wszystkie fora odnośnie postąpów gości z oceana, lecz mizernie to wszystko wygląda. Na forum ECSRO notki moderatora formuowane są tak aby nie zawierały niczego konkretnego-więc czekać możemy jeden dzień jak również 2 miesiące. Najbardziej boli mnie jednak fakt iż pobierają za to wszystko pieniądze. Ja gram na Fembrii, gdzie stalle przepełnione są rzeczami z item malla, a wszystko to zakupione za $$. Sam połasiłem się na zakup skill pointów. Skoro w rachubę zaczynają wchodzić pieniądze, to odpowiedzialność (i dbałość o klienta) ze strony sprzedającego powinna automatycznie przybrać inny wymiar.......

Takie jest moje zdanie.

pozdrawiam

Opublikowano

Moze D&G Bedzie Cos Wiedziec ? xD

Prosze o dalszy Ciag Informacj xDDDDDDD

------------------------------------------

Niestety wiem tyle samo co wy.

//D&G

Opublikowano

Niestety nie ma szans panowie,,,,,,,,,,,,,,,,,niestety sytuacja zaczyna klarować się w raczej ponurych kolorach.............oni mają wyjebane na nas, i narazie czekają ,czy nie weźmiemy sie całą hordą za Lineage II. Śmiech k***a na sali to mało powiiedziane.

Ja juz dluzej nie bede robil z siebie wariata.

pozdro all

Opublikowano

Z tego co słyszałem to serwy są zamknięte bo koleś z joymaxu od bugów został zwolniony i poszedł na ecsro rozdawać itemy i golda

I teraz szantażuje ocean'a o pliki do ecsro a potem chce je wrzucić na fora aby było w chuj privów i joymax nie miał zysków z isro.

Tylko tak słyszałem i piszę to wam bo z tego co ja kiedyś słyszałem to joymax ma zyski nawet z privów bo muszą im płacić za każdy update (skille, lvle itp...)

Opublikowano

Serwer [ECSro] otwarty można grać

//nie wiadomo czy jeszcze będą jakieś inspekcje czy nie więc nie spamować jak zamkną !

Opublikowano

Patch 001 i 002 NIE JEST WYMAGANY DO GRY !!

Nie patchowałem silka (po inspekcji) i normalnie działa !

Opublikowano
To ten koleś z joymaxu ^^ macie przewalone nie bd grać dopóki mu się nie znudzi :D

jak im sie wjebal na kompa i zablokowal to se dlugo nie pogracie ^^

na mysro czy sjsro tez takie cos bylo i dlatego tak dlugo kiedys nie dzialal :D

Opublikowano

Mam Taki Pomysl:

Fajnie jak by Ten Temat Byl Podczepiony Do Waznych Tematow

Wtedy By Bylo Ecsro na Biezaco

Prosba Do D&G Jesli to mozliwe prosze podczepic do Waznych Tematow

//

Dalej Chek

------------------------------------------------------

Za duża kiszka już tam jest, będzie tutaj. :P

//D&G

Opublikowano
Mam Taki Pomysl:

Fajnie jak by Ten Temat Byl Podczepiony Do Waznych Tematow

Wtedy By Bylo Ecsro na Biezaco

Prosba Do D&G Jesli to mozliwe prosze podczepic do Waznych Tematow

//

Dalej Chek

Poco podczepiac, jak za jakiś czas otworzą serwery Ecsro, wtedy temat nie będzie potrzebny ^^

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
jak im sie wjebal na kompa i zablokowal to se dlugo nie pogracie ^^

na mysro czy sjsro tez takie cos bylo i dlatego tak dlugo kiedys nie dzialal :D

On im się nie wjebał na kompy tylko rozdaje rzeczy które ma dzięki temu, że zna wszystkie bugi na tą wersje silka i dropi sobie suny i golda i rozdaje :P

Dopóki nie skończy ich szantażować o pliki do ecsro to się nie odczepi bo chce aby powstało w chuj privów i joymax nie miał zysku z isro...

przynajmniej tak słyszałem xD ale myślę, że to może być prawda

Opublikowano

Patche sa potrzebne bo edytują date i media.pk i ecSro team nie robili sobie tego o tak java script:bbc_pop()z nudów po coś jednak musi to być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...