Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakuje działu ? Stwórz go!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jak widzicie staramy się reaktywować wszystkimi siłami mpcforum.pl.

Forum pracuje teraz na nowym skrypcie... niestety poprzednia baza danych uległa po części zniszczeniu i przeniesienie jej mija się z celem.

Nowe mpcforum.pl podczas pierwszych paru minut swojego istnienia dostało kopa w postaci powrotu swych starych userów. W ciągu 1.5h zebraliśmy całą główną kadrę zarządzającą ze starego forum tj. Lodiego, Ziomala, Seldka i pojawiają się powoli inni, mniej lub bardziej widoczni mpcfanatycy.

Jeśli nie ma jakiegoś działu, to jest Twoja szansa na wykazanie się ( Przypominam, że mówimy tutaj o tworzeniu forum o czitach ).

Dołącz do grupy współtwórców!

Oto procedura:

1. Tworzysz kilka tematy dotyczące Twojego działu w dziale "Piaskownica". Odpowiednio je nazywając i segregując zgodnie z regulaminem. Na razie nie używajcie uploadu forumowego, tylko wrzucajcie pliki na rapidshare bądź speedyshare.

2. Piszesz do mnie na PM, z prośbą o utworzenie działu. Należy podać :

- Nazwę działu.

- Krótki opis.

- Ewentualne sugestie dotyczące moderatorów.

3. Po utworzeniu działu, wszystkie tematy z działu "Piaskownica" zostaną przeniesione do nowoutworzonego działu.

4. Dostaniesz status moderatora tego działu.

5. Jeśli podobny dział istniał na starym mpc, to postaram się udostępnić Ci wszystkie informacje w nim zawarte.

Zachęcam do pomocy! :) Bądź pierwszy.

Opublikowano

ja napisałem już o dziale soldat do ciebie pw

ja narazię idę sie położyć do łózka bo chory jestem

jak zostanę moderatorem tego działu to napisz do mnie na gg 6664477

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Siema zapewnie mnie pamietaja starsi userzy a ty kokosz z pewnascia a wiec chialbym prowadzic dzial o grze warrock albo gunz w te 2 gry jestem dobry i znam dzuo hackow ktore na beizaca bede uzupelnac dodawac tutki itp pozdro ps moge nawet o 2 grach naraz ^^

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

Witam. Proszę Admina o założenie działu WarRock... W tą grę gram już 3 lata i mam ja w małym palcu... Ortografie znam dobrze...

Jeśli moja prośba zostanie odrzucona nie będę czuł urazy ze strony Admina :)

Opublikowano

warrock w malym palcu ?? che che che to ja ponownie prosze o wprowadzenie dzialu gunz albo warrock chialbym byc modkiem ^^ pozdro ps bede dawac duzo cheatow i tutkow ale tylko ze statusem undetect ^^

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

No i np. na podziały podzielić. ^_^

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Mod na Silkroad, WarRock.

PS: nie dawajcie kamil'owi moda, bo:

Na GP.pl daje taka kiche ze szok...

3 Lata nie gra, bo ta gra nie ma 3 lat :)

Sorry, ale ja nie wiem co co chodzi... I jakie GP.pl???? :huh: A jeśli chodzi o to czy gram w tą grę 3 lata to ja grałem jeszcze w wersji Beta... :)

Opublikowano

heeheh icek ale kamil cos mi sie nie wydaje zebys mial warrocka w jednym placu xD moze na cheatch ale to kazdy wtedy ma.^^ . Ja prosze o moda w gunz albo w warrock znowu ;p

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

Icek każdy by chciał czerwony kolorek xD Ja też bym chciał :)

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

na moda trzeba zasłużyć tak ogółem ja żeby zostać moderatorem działu soldat szukałem po necie cheaty i dodawałem je

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
xD ja wiem ale nie ma dzialu gunz jescze xD a do warrocka dodalem 2 a wiesz jak trudno o dobrego trainera do wr ?? wcale nie wystarczy znac angieslki i kilka stronek ^^

NADCIAGA LORD M.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym po prosił o utworzenie działu ogólnie Metin 2, w grę gram około 6 miechów z hakiem. Chętnie zostałbym też jego moderatorem. W topicu O metinie bardzo się udzielam, a i też dostahttp://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=184em plusa od mike_2006

mike_2006 Ostrzeżony Nov 18 2007, 04:35 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia nagroda za znalezienie bardzo przydatnego programiku oraz pomoc innym wink.gif

15905.png

21571.jpg

4676.jpg

6080.png

Najprostsze zrabianie na świecie!!!

Opcja edytuj nie gryzie!

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

coz ja popieram... i to aby dzial powstal i to aby meros byl modem... ostrzezenie odjalem dlatego iz meros w temacie metin 2 bardzo stara sie pomoc... znalazl takze bota oraz fishing bota... jesli komus sie nie podoba to trudno ale ja tak nagradzam ludzi ktorzy pomagaja ;)

@ UP sorrki nie zauwazylem od kiedy jest ten temat :P moj blad.. widze ze ja i meros sie wkopalismy :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Witm. Chcialbym aby powstal dzial gry MMORPG o nazwie: Last Chaos. Bardzo chetnie mogl bym byc moderatorem tego dzialu. W gre gram od paru dni ale duzo, duzooo juz wiem :). Mam 14 lat, ale jak na moj wiek dobrze bym sie opiekowal dzialem, nie jestem noobem czy jakims spammerem. Regulamin znam. Prosze administratorow o stowrzenie tego dzialu. Z gory dziekuje

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano
Witm. Chcialbym aby powstal dzial gry MMORPG o nazwie: Last Chaos. Bardzo chetnie mogl bym byc moderatorem tego dzialu. W gre gram od paru dni ale duzo, duzooo juz wiem :). Mam 14 lat, ale jak na moj wiek dobrze bym sie opiekowal dzialem, nie jestem noobem czy jakims spammerem. Regulamin znam. Prosze administratorow o stowrzenie tego dzialu. Z gory dziekuje

a sa hacki do tego ? :D

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@up

Jeszcze nie, bo to jest calkiem nowa gierka, ale jestem w czasie poszukiwan

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...