Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Zarabianie G1creditów ?

tezla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem jak dużo osób pyta "Jak zarabiaćG1Credity ?" a więc postanowiłem zrobić tut'a. A więc zaczynamy.

1. Sciągasz HSS (Hot Spot Shield) i uruchamiasz.

2.Klikasz na taką czerwoną ikonke w kształcie tarczy koło zegarka i wybierasz pierwszą opcję.

omg3.png

3.Przenosi się na taką stronę. Czekasz aż ta ikonka z czerwonej zrobi sie żółta.

omg4.png

4.Kiedy jest już żółta zamykasz to okno i przechodzisz na G1 (gamersfirst.com)

5.Logujesz się i gdy się zalogujesz ta tarcza robi się zielona.

omg5.png

6.Następnie klikasz taki napisz "Earn G1 Credit's" i masz dużo reklam.

omg6.png

7.Klikasz zakładkę [Free] i masz darmowe reklamy.

omg7.png

8.Teraz wystarczy się zarejestrować na stronach z klikniętych reklam, wejść na E-mail i potwierdzić rejestrację.

Proszę o przypięcie tematu.

Jak się podoba daj 5* ;]

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A i zapomniałem o downloadzie

XXX://www.pobieralnia.org/plik-2011-hotspot-shield.html - Zamiast XXX napiszcie html

@UP - Podaj link do topic'a

Opublikowano

Mi się podoba i proszę moderatora o przyklejenie wielu osobą zakładający temat o kredyty na g1 się przyda znamienniejszy się spam itp;)

notoacta250.png

Opublikowano

takowy poradnik już był !!! Ten jest bardziej przejrzysty ! dobra robota!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Tezla proponuje abyś wypisał nazwy pewnych reklam (tych, za które dostajemy G1 kredyty) wtedy temat ten był by godny przyklejenia.

Tak na marginesie. Mam problem z programem HotSpot Shield. Otóż ta tarcza jest cały czas czerwona nawet jak klikam ON.

Opublikowano

zamiast klikac na FREE kliknijcie na POMARANCZOWY MALY PROSTOKAT duzo wiecej reklam ;p

szukajcie sobie sami tak ciezko ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

tutorial bardzo podobny do tego CAP'a jednak nie mówi o playspan a o gamersfirst. Przestańcie więc spamować i podziękujcie że komuś się chciało.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

@ UP - Spróbuj ściągnąć z innego źródła.

Jeśli chodzi o wypełnianie co niektórych pul:

-Zip Code - np.00501

-Credit Cart - np.4665 0212 3456 7890 lub poszukać w google.pl ;]

Opublikowano

Ściągnąłem ten program z paru źródeł i ciągle to samo niech ktoś mi powiem co zrobić żebym mógł to zainstalować

Opublikowano

@rafiwr może zmien w Panelu Sterowania jako administrator, bo może masz konto z ograniczeniami

@up do kupowania np. premium w War rock'u, jakiś broni niedostępnych normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...