Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie Ip Bana / Tworzenie Konta 2moons

Avalanh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Odpowiem wam dzisiaj na wasze pytanie a więc zaczynajmy.

1. Ściągamy program Proxifier.
2. Po ściągnięciu otwieramy program.
3. Po odpaleniu programu wchodzimy w zakładkę Options > Proxificiation Rules.
4. Następnie naciskamy Add w Rule Name wpisujemy nasza nazwę wciskamy ponownie Add.
5. Wchodzimy teraz do naszego folderu Dekaron i dodajemy wszystkie pliki z rozszerzeniem exe.
6. Po dodaniu wciskamy ok i zaznaczamy Process Only the fallowing + manually proxified.
7. Zaznaczamy haczykiem nasz proces i klikamy ok.
8. Teraz najtrudniejsza sprawa trzeba znalesc Proxy SSL
9. Gdy znajdziecie działające ip wchodzimy w Options > Proxy Settings > Add wpisujemy Addres Ip,Port oraz zaznaczamy HTTPS dajemy ok zaznaczamy ptaszkiem i logujemy sie do gry.
10. Zapomnialem dodac po zalogowaniu sie do gry w menu wyboru postaci wchodzimy spowrotem w program wchodzimy w Proxy Settings i odznaczamy nasz proces teraz mozemy wejsc na swoja postac bez lagow z normalnym pingiem

Proxy dla stworzenia konta do 2moons: Tutaj
Proxy do omijania IP bana: Lista 1# | Lista 2# | Lista 3# | Lista 4# |
Opublikowano

To ja dodam drógi taki temacik

Ściągamy CyberGhostVPM

1.Odpalamy grę

2.Wmiejscu gdzy sie ona załadowała minimalizujemy ją u ruchamiamy CYBERGHOSTA

3.Logujemy sie na CYBERGHOŚCIE podajemy login jaki chcemy i email do rejestracji barzo proste.

4.Gdy CYBERGHOST już się połączy pokaże nam sie okno z info o naszym IP itp my musimy kliknąc jedynie 1 przycisk niedaleko środka niesposób go niezauważyc BASIC

5.Cyber sie podłącza pod proxy i mamy nowe ip

Wszystko co robimy to klikamy 1 przycisk prościzna xD

Opublikowano

Te programy używają proxy co oznacza tyle że pakiety zanim dojda do serwa przechodza jeszcze przez inną sieć będzie cie lagować zawsze przy używaniu cheatów normalnie da sie garć

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po ilu banach na konto jest ban na ip

u mnie polancza sie z moim ip ale nie zamienia ip bo sie nie chce polonczyc nie wiem co jest nie tak pomuzcie

Opublikowano

nie pisz posta pod postem , uzywaj opcji edytuj i popracuj nad swoja polszczyzna :( . sporobj zrobic wszystko od nowa i znajdz sobie dzialajace proxy , napewno cos omijasz :(

Opublikowano

omg ... czytaj 1 post -,- , po co ci dwa konta ? chory dzieciak ;/ , raz piszesz na segu12 a raz gogo12 , chcesz miec dwa konta z duza iloscia postow ?

co za dzieciak :/

Opublikowano

no ciekawe ... i obaj macie po 12 lat ... nie zasmiecaj topicu , nie umiesz zrobic tak jak napisal Avalanh , to twoj problem ... wszystko jest elegnacko rozpisane ...

Opublikowano

Napisz jeszcze jak sie nazywa wasze zwierzątko i gdzie mieszkacie. Przeciez to tylko temat o zmienianu ip. Po co sie ograniczać do tego tematu.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
jak zalozyć konto w 2monnse

Ustawić proxifera z kanadyjskim IP i zarejestrować się normalnie na stronie? cała instrukcja napisana łopatologicznie i jeszcze takie pytania zadajesz. Ruszaj mózgiem człowieku, po to go masz.

2006-2010

Opublikowano

W sumie racja troche przesadziłem ale wątek śmiechowy był bo co z takich rzeczy trzeba się śmiać co nie? xD

P.S. Bez urazy segu każdemu się zdarza czegoś nierozumieć albo coś przeoczyć.

Opublikowano

mam pytanie jak włanczam i sie loguje to wyskakuje mi incorect ID czy to morze miec zwiazek z IP

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

Opublikowano

Masz bana i na konto i na ip. Uwaga z hackami bo teraz sie od razu dotaje banana na ip i konto, dzisiaj tego doświadczyłem na moim magu 72.

My minions mwaahahahaha :>

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...