Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik. Najszybszy Exp

malcones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pokaże wam jak najszybciej wbić postacią na 1 lvlu odrazu na hella ;) <<< Często zadawane pytanie bo nie wszyscy na d2 otym wiedzą

1. Zakladamy chara

2. Szukamy kogoś kto nam zrobi Taxi Norm

3. Po Taxi Norm Szukamy gry Baal4Quest BaalQuest BaalNquest itp itd...// Ale jak mamy kolege ktory ma postac ktora zabiła juz Baala Hell i mamy kolege ktory expił normalnie i ma 40lv+ i potrzebuje Baalquesta ... To wołamy ich na gre Oni we dwuch idą go zabic ty zostajesz w miescie i po zabiciu Baala wszystko ci Zalicza :P

4. Szukasz kogoś kto nam zrobi Taxi Kosz

5. Po Taxi Kosz Robimy to samo co w punkcie 3

6. Szukamy kogoś kto zrobi nam taxi Hell

7. Oczywiscie Taxi Hell nam zrobi jedynie do Diablo ponieważ na 1 lvlu ni chuja nie zaliczy nam starych i nie pojdziemy odrazu sobie na baalruny ;]

8. Szykamy gier typu Dia-001 diarun-001 itp itd...

9. Najgorzej wchodzi lv 20-25 na diarunach ale po 25 to 2 potwory i lv :P

10. I TAK NA DIARUNACH MUSIMY WBIC 60 Lv << 1h 30 minut << Potem Znów na Baalruny :P

Wg mnie jest lepsze to niż bawienie sie w Trist runy Tomb runy Cow Runy .... a potem 3x w Baal runy ...

Mi to teraz zajmuje 3-4h zeby wbic 80 lv od 1 lv ... Ponieważ coraz wiecej ludzi zakłada bota na Diarunkach :P

Poradnik By Me :)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

tutaj w 3-4h masz 80 a ja na ut juz bym mial ok. 92(ut) :P Ale poradnik sie przyda dla tych ktorzy wybieraja sie na ut exp :P

Opublikowano

to jest poradnik dla poczatkujacych achyba kurfa mać niesadzisz ze człowiek ktory zaczyna gre odrazu idzie na ut ... po 1 Nie wie co to po drugie nie ma znajomych -.- ... zal mi cie i znow spam leci

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

ehm. Malcones jak juz tak podwazasz czyjes z takim przekonaniem to mógłbyś to lepiej robić.

1. Jak juz chcesz isc na ut exp to robisz to na 1lvlu poprzez classic rusha do 3 aktu na hellu.

2. co do tego poradnika, diaruny nawet spoko ale raczej ciezko znalesc jakies dobre, wiec jezeli nie mamy kogos kto nam porobi diaruny, opcja z trist->tombs->cows->brs norm/kosz nie jest taka zła.

3. ut mozesz w 2 hammerow zrobic.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wrotek ty chyba 5 lat w d2 nie grałes ....

ciezko znalesc dobre drki ?? Hahahahahaha stary teraz tyle botow ze co 2 refresh widze botowanego drka full game :)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Napiszę teraz z Clasic Rush i 2 sposób który trochę łatwiejsze dla ludzi którzy nie maja znajomych którzy maja hammerów itp i wytłumaczę to dokładnie a nie jak wy 5 zdań i jazda...... bo newbie nic z tego na pewno nie zrozumiał nawet..

1. Classic Rush:

O co chodzi? : O to chodzi że albo wchodzicie sobie na d2jsp lub d2trade i prosicie kogoś o Taxi Classic Rush ( za golda na forum lub za free jeżeli jakiemuś polakowi się nudzi lub graczowi z innego kraju :D ). Jeżeli już znajdziecie taką osobę to logujesz się na swoje konto ( do BN ) i tworzycie postać bez rozszerzenia. ( Można stworzyć Czarodziejke, Barbe, Paladyna i Wojowniczkę ) po stworzeniu takiej postaci tworzycie grę i taki koleś normalnie wam robi taxi przechodzi normala, koszmar( pamiętaj na koszu musi Ci zabić Diablo ) Później tylko naciskasz LPM (lewym przyciskiem myszy) na swoją postać i NIE NACISKASZ OK tylko po prawej stronie będzie rozszerz postać lub cos takiego. Po naciśnięciu prosisz kogoś kto Ci zrobi taxi Hell ale juz z rozszerzeniem ( na czacie nawet możesz o to prosić żeby Ci zrobili za kuźnie). Po tym wszystkim możesz chodzić na Umber Tristy oraz Dia Runy na hellu. Jeżeli nie wiesz co to jest Uber Trist to poszukaj w google albo może ktoś Ci wytłumaczy.

2. Sposób który najczęściej się stosujesz jeżeli nie grasz z kolegami lub nie masz żadnych znajomych i po części tego expienia używa się po restarcie sezony jak nikt nic niema itp .

Bijesz 5 lvl I robisz Questa z Cain-em żeby go uwolnić. Jeżeli wykonasz te zadanie szukasz gier o nazwie Tristram lub sam takie tworzysz. Chodzisz tak z ludźmi i dobijasz 12 - 15 lvl. Prosisz kogoś żeby Ci zrobił taxi 1 i 2 aktu cały lub chodzisz na gry o nazwie kill andy itp. Jeżeli już to zrobisz szukasz gier o nazwie TombRuns lub sam jest tworzysz do 20lvl bijesz na tych gierkach. Później możesz poszukać gry o nazwie Cows itp nazwy i dobijasz do 24 lvl. Później kogoś prosisz o taxi do balla ( dlaczego do 24 a expe leci zajebiście na 25 na Ballrunkach ? A bo po zabiciu starożytnych dostajesz od razu 1 lvl :D ) I później po taxi chodzisz sobie na Ballruny i do lvl jakiego uznasz ( tylko pamiętaj musisz mieć 40 lvl żeby można było zabić starożytnych na koszmarze a na hellu na 60lvl ). Później albo sam przechodzisz osobie koszmar z MapHack lub prosisz o taxi do balla i znowu jazda na Ballrunkach. Pozdrawiam. Później jeszcze sprawdzę czy nie mam żadnych błędów ortograficznych.

Zastrzegam sobie prawa przed kopiowaniem. TuT został stworzony tylko przez mnie. Jeżeli chcesz gdzieś go wstawić najpierw musisz skontaktować się z mną. Później jeszcze tego tutaj dopracuje. Pozdrawiam.( może jakies Screenny i dokładniejszy opis :D )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
to jest poradnik dla poczatkujacych achyba kurfa mać niesadzisz ze człowiek ktory zaczyna gre odrazu idzie na ut ... po 1 Nie wie co to po drugie nie ma znajomych -.- ... zal mi cie i znow spam leci

Popieram w 100%, nie każdy ma na starcie pełną /f l ... ale nie oszukujmy sie, prawda jest taka.. Zajżyj do słownika polskiego lub nie śpij na lekcjach. ;) malcones~~

Po 1.

Kurwa nie pisze sie kurfa.

Po 2.

Zal mi cie i znow spam leci. Kolego spam nie leci, i nie pisze sie znow tylko znowu w tym rodzaju zdania.

Po 3.

Nie pisze sie "achyba" tylko a chyba.

A co do ...

Topic^ Bardzo dziekuje za ten poradnik bardzo sie przydał szczególnie dla mnie ;x

Uber od uber bossow. nie ma czegos takiego jak umber O_O

KoKeR jeżeli mamy być takimi cwaniakami ;> to powiem ci że uber baal nie istnieje tak samo jak uber mef.

Uber Diablo : Boss diablo 7x silniejszy od diablo na hellu act 4. Po sprzedaniu odpowiedniej ilości kamieniów Jordana u kupów np. Akara. nazywanych potocznie SoJ'ami.

(po zabiciu uber diablo wypada Unnid uniq Sc [smmal Charm].

Pandemonium Diablo : Boss pojawiający sie w tristram po zmutowaniu "Organ Set'u"

Pandemonium Baal : up.

Pandemonium Mephisto : up.

Po zabiciu ostatniego Bossa w tristram wypada uniq. large charm. ( unnid torch)

Wrotek ty chyba 5 lat w d2 nie grałes ....

ciezko znalesc dobre drki ?? Hahahahahaha stary teraz tyle botow ze co 2 refresh widze botowanego drka full game

Pozwole zapytać ile ty masz lat.

Dia Runki są jednak częstym źródłem Power Lvl'ingu.

Jak kuba bogu tak bóg kubie.

A co do umber to mam brechty ;]

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano
KoKeR jeżeli mamy być takimi cwaniakami ;> to powiem ci że uber baal nie istnieje tak samo jak uber mef.

Uber Diablo : Boss diablo 7x silniejszy od diablo na hellu act 4. Po sprzedaniu odpowiedniej ilości kamieniów Jordana u kupów np. Akara. nazywanych potocznie SoJ'ami.

(po zabiciu uber diablo wypada Unnid uniq Sc [smmal Charm].

Pandemonium Diablo : Boss pojawiający sie w tristram po zmutowaniu "Organ Set'u"

Pandemonium Baal : up.

Pandemonium Mephisto : up.

Lol600 -.-

Uber Diablo : Boss diablo 7x silniejszy od diablo na hellu act 4. Po sprzedaniu odpowiedniej ilości kamieniów Jordana u kupów np. Akara. nazywanych potocznie SoJ'ami. 0 Rly? z tego co mi wiadomo a w 100% sie nie myle to jest Diablo Clone (0o)

Co do pandemonium modkow to od okolo 2001 (premiery) nie slyszalem -.- lokacja nazywa sie uber tristram z jakiegos powodu chyba 0o

Pograj w Diabelka troche dopiero potem ucz innych

@Topic

1 level rush n/k/h

1 level do 60 levela Chaos Runki na Hellu (Duuuzo botow = fast exp xD)

60 level do 93 levela UT Runki

w taki sposob po okolo + - 20h Gry Dobilismy 93 Level Gratulacje !

93+ mozna dalej UT Runki/Chaos Sanctuary/Brh/Prastare Tunele ja osobiscie polecam udac sie na MF'a lub zalozyc new chara (>.<)

Na Cbn nigdy nie nabilem wiecej niz 93 level bo po co ? xD Praktycznie dmg duzo Ci nie urosnie w rankingu sie mooze na 190+ miejsce zalapiesz ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...