Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release]Ultimate GMO Cheat

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwości:

-Prosty hithack

-Skill hithack

Instalacja:

Zasysamy: http://www.speedyshare.com/370546892.html

Załączamy, podajemy folder z MU i naciskamy Install.

!!! UWAGA !!!

Robimy to tylko jeden raz, następnym razem już nie trzeba.

Komendy: (wpisujemy w grze, w "czacie")

- %hitcount x

Gdzie x oznacza liczbę uderzeń.

Autor: ZergNM

Skan, podesłany przez usera TAMB, dzięki.

http://img255.imageshack.us/img255/1490/ultimatecheatgr4.jpg

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

juz testowany przed wstawienem tego tutaj, działa i czysty ;)

max można ustawić hc 20 gdyz wiekszy daje disconnect, przypominam tez ze to nie autokill nie biega sie i samo nie bije trzeba manualnie klikac na moby

2006-2010

Opublikowano

@up

zalezy od skilla ktory uzywasz.. evil spirit i twisting slash z tego co slyszalem nie dziala.. dalej nie wiem, energyball hc 20 dziala 100%

2006-2010

Opublikowano

A jaki HC można ustawić maxymalnie dla BK gdy będę korzystał z normalnego ataku ? I czy np. przy średniej broni np. Dragon Spear +7+12 mooby w lost tower 7 powalę na 1 hita ??

Opublikowano

u mnie smiga przy 20 a nawet 25 xD dzienx ziomal :* super hack

btw nie wiecie czy dziala na prv ?

Opublikowano

Zergman jak zawsze sie postara, Zergman to autor niegdys popularnego darmowego wildproxy, ten oto cheat dziala na hooku i jak go testowalem to max 20hc smigal, nie gram na globie ofc ;)

dziala na privach z wersja globalowa

2006-2010

Opublikowano

wpisz ją poza miastem

u mnie nie mogę wbić do gry DC mam w trakcie wpisywania haseł

o już działa ale nie ma moich postaci może usuneli bo nie grałem

Opublikowano

lol przeciez to dziala na %hitcount 30 -.- czy wy nie potraficie sami to konfigurowac? %hitcount mozna nawet do ile sie chce tyle ze trza miec dobrego neta przynajmniej 1 mb aby miec 30 hitcount ponieważ wysyla szybkość pakietu i dlatego dostajecie DC i wylącza wam internet. Tyle ze TS u bk moze miec 30 bo tyle tylko sprawdzalem moze potem sie pobawie jak najwiecej mi uciągnie. jak narazie 30 jest gitara. Uwaga dla tych co mają błędy i nie dziala im cheat, musicie doprowadzic do X/Game First/Global Mu Online a nie tylko do GF. Potem restart komputera i wejsc do gry wpisac w chacie %hitcount 5 dla ręcznych uderzen, a dla TS i inne normlane skille to do 30 max u bk. Pozdro

wbmu3.jpg
Opublikowano

Chciałem zapytać czy działa komuś to na Viście? Bo na XP nie mam problemu, ale na laptopie gdzie jest vista to normalnie zainstaluje się, ale w grze po prostu nie działa i wyskakuje na czacie to co pisze tzn "%hitcount 5" Czy ktoś wie jak to naprawić ?? :)

Opublikowano

@up

A czy pisze 1hithack? Hithack, hit-uderzać, hack-hack ;) Czyli program zmieniający ilość uderzeń...

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...