Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady itp.

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak jest napisane. Jeśli macie jakiś problem z grą, niewiecie co lepiej kupić, macie problem ze zrobieniem konta to pisać tutaj w tym temacie. Zakładam ten temat ponieważ nie chce spamu i pelno tematow typu niemoge zrobic konto help!!!

Dam tu 1 konto ktore mam na zbycie jest ono wogle nie naczęte:

Id: dyndolmarcin

Hasło: dundel123

Wiele osób w metinie się pyta co lepsze dla ninjy fms czy koziki. Odp. Koziki, może i mają małe obrażenia ale są dwa razy szybsze niż fms.

Porada kolejna co dla woja lepsze fms czy może rib. Odp. I to i to ponieważ, Rib jest lepszy dla wojów body, a fms dla mentali. Na bojowca lepszy jest rib bo dluższy niż fms.

Jeśli jakies pytania to zamieszczać tutaj jestem doświadczonym ninją. Grałem wszystkimi postaciami z każdą mocą więc pisać.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhh proszę bardzo składać tu różne pytania itp na każde z nich staram się odpowiedzieć

Jestem bardzo doświadczonym graczem w metina mam +65lvl

Ehh i już wprowadzasz ludzi w błąd fms jest lepszy do expienia bez konia a rib do metinów i expieniu na koniu (chodzi o wojów tu) Fms,rib dla obu klas jest dobry !!!!!!!

Cytuje

"Wiele osób w metinie się pyta co lepsze dla ninjy fms czy koziki. Odp. Koziki, może i mają małe obrażenia ale są dwa razy szybsze niż fms."

Może i to jest plus ale nie dlatego lepiej mieć koziki , koziki (sztylety)zwiększają kilkakrotnie atak z zasadzki skill na którym opiera się expienie

@Up

Grałeś ale jaki miałeś max lvl pewnie 45 jak nie 40

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

czemu stworzyli metina ? ; o

Dziki 18:59:26

kasiu, do pokeballa xD

kacye 18:59:55

<ksz...> <kasia_w_pokebalu>;D

Problemy zglaszajcie na GG

domyslne : 5582630

Opublikowano

?? Metina w sęsie gre czy dział?? Gre żeby wielu polaków grało no i dla poznawania roznych osob <<moje zdanie nie czepiaj sie kapec!

A dział ponieważ było wiele postów o metinie, i innych takich tam duperelasowych postow.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Uhh

slasher to dodaj to pytanie do 1posta.

Np daj :

FAQ

P : Czemus stworzyli Metin 2 ??

O : Jesli chodzi o gre to glupio sie pytasz bo po co robi sie dobra gre w doswiadczonym teamie. Wezmiesz team ale myslisz ze to nic nie kosztuje ?? i tylko po to by se grali ludzie. Zarabiac chca.

Jesli chodzi o dzial to jest duzo osob grajacych w Metin 2 i juz pare osob prosilo o dzial Metin 2 wiec stworzyli.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@Up

A na jakim servie grasz??

@slasher

ja się nie chce kłócić wyraziłem swoją opinie tylko (może lekko przegiąłem )

Poradników nie chce mi się pisać itp (może jakby zaglądało tu więcej osób i miałbym moda ) dlatego piszczcie tu postaramy się wam pomóc

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Gram na twierdzy jak coś państwo Jinno już jutro będę miał 46 lvl więc powiecie mi jak mogę dobrze zarobić????z góry thx

Opublikowano

Poradników nie chce mi się pisać itp (może jakby zaglądało tu więcej osób i miałbym moda ) dlatego piszczcie tu postaramy się wam pomóc

got ownd

jak dobrze zarobic ? kupujesz caly is i expisz na mobach : O

kasiu, do pokeballa xD

Opublikowano

@Up

To wrzuc programiki.

Ja tam napisze poradniki.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@up

kapec udaje, ze ma haxy, a nawet jak ma to takie wyzebrane od innych

kasiu, do pokeballa xD

Opublikowano

@Up

Naprawde??

To najwyrazniej jego stara ma roczek...

Bo naprawde nie lubie czytac postow takich jak ty...

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, mam problem z ninja na Almanachu, mam 12 lvl i wszystkie staty narazie po równo rozkładam aby potem mieć się z czym wybić, jest jakiś sposób na yangi bo cały czas mi tego brakuje, z potworków wylatuje po 9 lub 11 yang a na niedźwiedziach to mi zawsze ktoś yangi podwędzi, dzięki i pozdro for all.

JEŚLI LUBISZ SOFT ROCKA DODAJ SOBIE TO DO OPISU:)

JEŚLI LUBISZ TECHNO TO POWODZENIA (ERA TECHNO KOŃCZY SIĘ BARDZO SZYBKO)

JEŚLI LUBISZ DISCO (NIE JESTEM ZA A NI PRZECIW)

JEŚLI MASZ GITARĘ I UMIESZ NA NIEJ GRAĆ TO JESTEŚ SPOKO:)

Opublikowano

Ej jak w Metinie mogę odblokować umiejętność TANIEC MIECZA ??

bez linków wychodzacych poza mpc

Opublikowano

Dajesz najpierw to na 17 to powinno wejsc na m.Jesli nie to na 18 lub 19 i 20 wejdzie.Zeby robic na m musisz mie 21 na 21 lvlu napewno wejdzie ci na 17.

tamefield.png
Opublikowano

Jak szybko uzbierać 3kk z 25 lvl i takimi EQ : Kosa +8 , żelazny hełm +6 , tygrysia +6 , bojowa tarcze +7 , silne ciało na 1m.Profa mental.

Opublikowano

a ja mam takie pytanko - mianowicie na ym najnowszym serv Alamanach czy coś sie dobrze expi??? a i jeszcze 1 którą postać polecacie??

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...