Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Kredyty W The Crimes

warrior17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OTO CO ZNALAZLEM WCZORAJ W SIECI

Sposób na kredyty

Pewnie każdy z was zastanawiał się jak można za darmo zdobyć kredyty do gry The Crims. Moja metoda opiera się tylko i wyłącznie na wkręcaniu ludzi. Jednak to nie jest zwykłe wkręcanie.... Mój sposób jest skuteczny w 100%, pierwszy raz gdy go robiłem zajęło mi to około 20 min. Później doszedłem do wprawy i robiłem to w 10-15 min, jednak jak we wszystkim zdarzają się wyjątki, a więc czas może się wydłużyć.

Szczegóły metody: Gdzie można znaleźć wiele naiwnych osób? Jest takie jedno miejsce: a mianowicie chodzi o www.czat.wp.pl lub inne polskie czaty. Proponuje wejść na pokoje takie gdzie są zdesperowani ludzie np. sex. Przed wejściem wpisujemy sobie nicka (przydomek) płci żeńskiej np.: Anitka19, Wiola23 itp.... Gdy już jesteśmy na takim czacie, pierwsze słowa kierujemy nie w prywatnej rozmowie lecz na głównym czacie, po to aby od razu skierować do siebie potencjalnych sponsorów kredytów. Wtedy np. piszemy takie słowa:

„Kto mi wyśle dzwonek za 1.22 zł na komórkę? wynagrodzę....”

Po tym tekście czekamy na rozmówców którzy oczywiście sami się do nas zgłoszą. Może być ich wiele, a więc proponuje zająć się 3-4 osobami tak aby w miarę szybko zdarzać odpisywać. Cały czas trzymamy się wersji, że zależy nam na dzwonku, który kosztuje 1.22 zł. Często rozmówca pyta nas o stronę gdzie można ściągnąć dzwonek, wtedy odpowiadamy ze to z rockowej gazety, która mamy przed sobą. Jak to bywa na takich czatach, nasi rozmówcy są zboczeni i czasami trzeba się zniżyć do ich poziomu (lecz nie zawsze) i również popisać różne zboczone rzeczy. Bywa tak, ze rozmówca pyta cię co dostanie w zamian jak wyślę już tego smsa? Wtedy jest parę odpowiedzi:

- „możemy pogadać przez telefon”

- „co byś chciał w zamian?”

- „spotkanie i na tym spotkaniu pieszczoty lub sex”

Jednak musimy wybrać odpowiednią odpowiedź, w zależności co zasugeruje nam rozmówca. Czasami spotkanie jest niemożliwe ponieważ mieszka od nas za daleko, dlatego tez można ściemnić na początku rozmowy że mieszkasz gdzieś blisko lub w tej samej miejscowości co on.

Ważna kwestia: Jak każdy gracz The Crims wiesz, ze już teraz nie wystarczy wysłać tylko sms, jednak trzeba mieć jeszcze kod który odeślą. Właśnie dlatego musimy mówić, gdy ten ktoś wyśle za nas smsa, że musi nam jeszcze podać kod który dostał. Przekonując go o podaniu go mówimy, że musimy ten kod wpisać w komórkę po to aby otrzymać ten wymarzony dzwonek. Tą formę otrzymania dzwonka mówimy czasami na początku rozmowy....

Aby zachęcić bardziej rozmówcę do wysłania sms i dania otrzymanego kodu, można wysłać „swoje” zdjęcie, zdjęcie musi być zachęcające.... a więc musi być na nim ładna kobieta. Musi to być zdjęcie amatorskie, czyli na zdjęciu nie może być żadna modelka. Gdy już rozmówca poda nam kod, dziękujemy za rozmowę i wychodzimy z czata, jednak wcześniej proponuję sprawdzić działanie kodu.

Wiele zależy od wprawy, od rozmowy jaką przeprowadzimy. Zapewniam, że z czasem będzie co raz łatwiej. Będziesz mógł szybko ocenić która osoba na pewno nie wyśle ci dzwonka itd.... Nie każda osoba jest taka naiwna, dlatego też jak zorientujemy się, że w tym przypadku nam się nie uda, rezygnujemy z rozmowy..... Z mojego doświadczenia mogę przyznać, że średnio na 5 osób 1 osoba da się zrobić w przysłowiowego „konia”.

JAK MYSLICIE NIE NIE DA SIE TAKIEGO NACIAGACZA JAKOS WYKRYC NA CZACIE ?

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

kurde warrior ty takie rzeczy robisz? o.0 wstydziłbyś sie :P naciagac tak ludzi, obiecujac im...(n/c)

Ale tak na serio to dla mnie duzo zabawy i zeby natrafic na takich kolesi ktorzy dadza sie wkrecic.

usunieta by MIKE

Opublikowano

dobry pomysł :D na pewno ktoś sie nabierze dużo jest ludzi na czacie najwnych :D

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

@upy wy chyba nie myślicie że ja tak robię nie robię tego bo to trochę chamskie jest ja to tylko znalazłem ale może warto spróbować...

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

To jest forum o cheatach a nie dla złodziei :blink:

nazywajmy to po imieniu.

jak wy byście się czuli, jak by was ktoś zrobił w konia w taki sposób? żal

Opublikowano
To jest forum o cheatach a nie dla złodziei blink.gif

nazywajmy to po imieniu.

jak wy byście się czuli, jak by was ktoś zrobił w konia w taki sposób? żal

Czy ktoś z tąd napisał że go używa albo używał ja nie widzę wiec nie wiem kogo masz na myśli .Jak widać pod tym haniebnym sposobem napisałem :JAK MYSLICIE NIE NIE DA SIE TAKIEGO NACIAGACZA JAKOS WYKRYC NA CZACIE ? wiec się chciałem zapytać bo sam uważam że to jest chamstwo bo może jakoś da sie "złapać" takiego chama prawda

a0f24c10e34b0c0a.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prostszy sposob! Kupic starter z Heyah za 10zl pojechac do czech z ta karta w telefonie wysylac kod na 10 kredytow i tam jest opoznienie bilingu czyli wysylamy SMS ile wlezie a kody przydja moze nawet 200 (3 razy tak mialem) a dopiero potem blokuje nam sie konto ale mamy kody ! haha xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hahah warrior wymiatasz ;) ja nieraz gadalem ze zboczencami a ja niby bylem "laska" najlepiej zrobic sobie jakis fajny nick ja sobie zrobilem samotna19 i odrazu pelno ludu pisze ze chcieli by ze mna "bara-bara" xDD albo sex przez telefon (zal) no ale ogolnie pomysl zajefajny :D

Opublikowano

Świntuchu Ty :< Ale pomysl dobry :DD + dla Ciebie. Jak widac, troche umiejetnosci SE i mozna miec wszystko :D

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Uczeń
Opublikowano

hey ja gram jeszcze w taka jedna gre Battleknight i tam mozna sobie kupic rubiny ale sa one za prawdziwa kase i tam mozna kupic paypal i takie tam karta i popatrzylem ze tam jest opcja kupna rubinów przez sms-a.i poszedlem na czat wp i zagadalem z paroma gosciami z trzema i jeden cos tam pisac i napisalem ze : czy wysle mi sms-ka jednego bo nie mam kasy na komie a znalazłam( zrobilem sobie nick jakiejsc laski)w gazecie fajna muze a nie mam kasy na komie.a ten odrazu mi cos tam muwi(jakies sprosnie rzeczy nawet tego nei czytalem)a potem sie uparlem zeby mi wyslal tego sms-a i on muwi to podaj numer na co mam wyslac no to ja pisze a pozniej wchdoze w gre patrze 20 rubinów na koncie.$lol$

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak,a ja sobie na kamerce daje "Wyślij SMS o treści "XXXX" na numer XXXX,a napewno nie pożałujesz" i jakiś ziomek wchodzi,patrzy i nagale wyslyła,większość do mnie pisze "Co to ma być?",a ja im odpowiadam "co?" on mi przesyła kod,a ja mówie,że nie wiem. :P

Opublikowano
xD Ja wam dam lepszego sposoba :P Więc tak kupujemy starter Simplusa i zapychamy sobie skrzynkę odbiorczą :P Wysyłamy ile chcemy esemesów przez 24h możemy wysyłać kody nam nie przyjdą bo mamy zablokowaną skrzynkę odbiorczą :P potem usuwamy wiadomości ze skrzynki i nagle spam wiadomości :P i będzie jedna taka wiadomość że nasz limit skończył się i mamy -256 zł :P (ja tak miałem) ale zato miałem 300 kredytów :P

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Nie da się wygenerować takiego kodu. Kod jest generowany jakimś sposobem po stronie serwera, później jest dopuszczany do bazy,aby można było go wpisać, a następnie wysyłany na komórkę... Więc nie ma opcji, aby "zrobić" sobie za free kody. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...