Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo ]I[ Oficjalny temat

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://diablo2.battlenet.pl/news/4863/

Jak donosi hiszpański serwis HardGame2, kilka dni temu Blizzard wykupił domenę www.diabloiii.com.es, na co dowód można znaleźć tutaj. Na tym jednak nie koniec. Jak się bowiem okazało, niedawno serwis Starcraft Legacy uzupełnił bazę danych fanowskich stron poświęconych grom Blizzarda o nowy dział dotyczący Diablo III. Nie miałoby to może takiego znaczenia, gdyby nie fakt, że baza ta jest autoryzowana przez amerykańskiego producenta.

Więc jest nadzieja ze wyjdzie nowa wersja tej gry

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BYlo By ciekawie... No ale co z LOD? i BN... co ze starymi kontami?;>

wszysko pojdize sie Je**** ?;> bO nie dasze ze all odrazu przedzie na d3

Opublikowano

http://diablo2.battlenet.pl/?komentarz=4426

Kolejne Info

Miejmy tylko nadzieje ze Blizzard potwiedzi D3 w tym paryżu

Edit

Wspomniane przez Phoenixa odliczanie dobiegło końca. Strona Diablo3.com dalej prowadzi jednak na stronę fanów sagi. Domena oficjalnie stała się własnością Blizzarda. Nowy adres społeczności to diablofans.com.

76561198001815076.png
Opublikowano

heh z tego co mi wiadomo d3 ma wyjsc w 2009r.

ciekawe czy nadal bedzie 2d czy moze 3d ? nowe questy ? starzy znajomi ? czy moze zupelnie inne srodowisko ?

kraza ploty, ze d3 ma rozgrywac sie meidzy niebem a pieklem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Radze wam jeszcze raz przejsc diablo choc by na normie i wysluchac do konca wszytskich dialogow od Caina i tyariela. To bedziecie wiedziec co ie mniej wiecej bedzie dzialo i gdzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to by bylo fajne

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

@rithian

ty myślisz ? jakby Blizz wydał grę płatną xyz/miech to byś se na sp nei pograł lol

Opublikowano

Raz sie zapłaci,dostaniesz cd-key'a i płytki.Chyba tak to będzie wyglądać.Ja nie mogę doczekać sie bosów i sound tracków,bo już na mapie świata jest zarąbista xD

Opublikowano

Jak oglądałem filmy. Wszystko grafika wzięta z StarCrafta II . Pozdrawiam wszystkich graczy tej gry tez nie mogę się jej doczekać a jeszcze czekam na StarCrafta II i bedzie w ogóle zajebiście.

Opublikowano

D3 to pewniak ;D Teraz zacząłem kase zbierać jeśli trzeba by było bulić co miesiąc ;D

Opublikowano
D3 to pewniak ;D Teraz zacząłem kase zbierać jeśli trzeba by było bulić co miesiąc ;D

Opłata jest jednorazowana - tylko przy kupnie gry. Info Potwierdzone

76561198001815076.png
Opublikowano

No to świetnie pograć będę musiał od dłuższego czasu czekam na na D3 szkoda że bedzie grafika 3d bo moze troche stracic swój smaczek, ale jak fabuła bedzie również ciekawa jak w starszych częściach to bedzie bosko ;]

Pozdro 4 all.

Opublikowano

ja sie boje zeby tylko nie bylo jak z gothic 3 ...

Opublikowano

liczę ze szybko zrobią i na określony czas właśnie z kolega czekamy jak narazie musimy grac w diablo 2

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam mam nadzieję, że to Diablo 3 nie będzie tak zhackowane jak jego poprzednik ;/

Ale z trailerów z d2phx zapowiada się fajna gierka ;p

KOKS!

Opublikowano

last 10

dzis 22

-.-

zaloze sie, ze bedzie miala gigantycze wymagania i kropka ;x

Opublikowano

pwnz0r !

kazdy o tym wiedzial ;s

trzeba odłożyć kaskę na Diablo...

i z0nk okaze sie 300+++zl

Opublikowano

Wymagania:

3,0 1gbram 256 grafa wystarczy xD

I jeszcze ma byc podobno nowa postac

DEMON

Znalazłem to na Pebie ^^

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...