Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zamówić TibiaBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z racji tego, że nowa metoda narazie nie działa z powodu update, a ze starą są problemy, a i dlatego, że niektórzy chcą "legalnie bocić" napisałem ten temat ;]

1. Po odwiedzeniu strony głównej TibiaBot.com wybieramy zakładkę "Purchase":

sc12nl6.png

By lord_makin at 2008-07-03

2. Następnie wybieramy opcję "Bill to Phone[?]: secure order form":

sc2aq9.png

3. Kolejnym krokiem będzie wykonanie połączenia telefonicznego (tylko telefon stacjonarny) na numer 0708877868, który pojawi nam się na wyświetlonej przez nas stronie:

sc3qg8.png

A. Na ten numer dzwonimy.

B. Zapisujemy do przyszłego użytku podczas wykonywania połączenia.

C. Pasek informuje nas kiedy nastąpi zakończenie procesu.

4. Gdy już dodzwonimy się na podany numer, usłyszymy po polsku cenę za minutę połączenia. Następnie tym razem już po angielsku automat poprosi nas o podanie numeru transakcji. ( wciskamy "#", wpisujemy numer tranzakcji.)

5. Po wstukaniu numeru transakcji wszystko przebiega automatycznie, w słuchawce słyszymy relaksującą muzykę a pasek postępu powoli rośnie do stu procent. Gdy już minie wystarczająco dużo czasu aby pokryć koszta transakcji, automat poinformuje nas o sukcesie po czym samoczynnie się rozłączy.

!! Nie ma tutaj kompletnie żadnego ryzyko na nabicie zbyt dużej ilości impulsów.!!

6. Po rozłączeniu, strona którą poprzednio oglądaliśmy automatycznie zmieni się na kolejną gdzie będziemy musieli zapisać kod PIN.

sc4lt9.png

7. To już ostatni krok, wpisujemy tutaj swój e-mail oraz "Hardware Fingerprint" (nie można pomylić gdyż nie będzie dało się korzystać z bota) którego możemy znaleźć w menu triala TibiaNG.

Następna strona będzie już zawierać wasz nowiutki klucz do NG, gratulacje.

Poradnik napisany w całości przeze mnie. Copyright by Lord Makin. MPC Forum AD 2008

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tylko ciekawe jak po formacie chcialbym dalej miec legalne ng... znowu trzeba dzownic nie wiecie jak to jest? Bo sobie kiedys chcialem kupic. ;p

Co do poradnika to bardzo dobry :D

Opublikowano

hardware fingerprint zmienia sie tylko wtedy, gdy wymienimy np. karte graficzna, jezeli nie zmieniales czesci w komputerze to po formacie bedzie kazdy mial ten sam fingerprint, a jezeli kupimy nowy komp albo wymienimy jakas czesc to tak jak kolega Makin napisal, nalezy do nich wyslac list z informacja ze sie np. kupilo nowy kompyuter i ze potrzeba nowego klucz pod nowy finger print :)

Opublikowano

fingerprint sie raczej zmienia tylko przy wymianie plyty glownej

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Przydatny poradnik ja ciągle się zastanawiam nad kupnem orginalnej wersji bota. I jeszcze takie 2 pytania ile wynosi cena bota kupienia w ten sposób? I czy bot jest wykrywalny czy już nie ?

Opublikowano

Cena bota, jest różna, zależy od ceny Euro, ale zwykle to około ~20 - 21 zł nie wiecęj...

Nie ma jeszcze niewykrywalności 100%..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zablokowane 0-700...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie, dopiero jak wprowadzisz numer zamówienia i potwierdzisz kratką, system sprawdzi poprawność numeru i wtedy rozpocznie się realizacja rachunku, na ekranie komputera i w telefonie zostanie napisane/powiedzone ile to zajmie czasu ~3 minut, po czym automatycznie zostanie przerwane połączenie, a będzie można dokończyć tranzakcje na stronie ;]

I tak będzie doliczone te ok. 20zł

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Można spróbować, mojemu kumplowi zadziałało w Erze... nie wiem jak będzie z innymi sieciami... a nie możesz odblokować tych numerów na domowym?

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej. Mam pytanie. Czy gdy zamówię TB NG to ma ona licencje dożywotnią?

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...