Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zrobic konto do 2moons kiedy IP Polskie jest zablokowane?

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz mozna sie rejestrowac bez zmiany proxy na koncu rejestracji pisze ze przykro nam ale nie mozesz grac i bla bla... a i tak konto jest i mozna z niego grac

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

ja sie ostatnio rejestrowalem bez proxy i wyskakuje incorrect id jak chce sie zalogowac na koncie ;) sam sprawdz

2006-2010

Opublikowano

to czemu zrobilem konto na, ktorym teraz boce???

budynsz1.jpg

Opublikowano

Hmm.. jutro to sprawdze bo kilka dni temu chcialem sie regnac i po zalozeniu konta wyskakiwalo mi incorrect id choc mialem juz konto zalozone

2006-2010

Opublikowano

To jakas tajemnicza sprawa bo ja caly czas mam bota wlaczonego.

budynsz1.jpg

Opublikowano

ja czasami mam problem z zalogowaniem sie bo nieprawidlowy password

zeby to naprwawic trzeba wejsc na acclaim.com i tam sie zalogowac i zmienic password

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Dzięki temu poradnikowi gram w 2Moons, dziwie się tylko dlaczego ten temat nie jest podczepiony jest prosty i przejrzysty. Dzięki Ci "energylove" and gratz u TuT ;]

Opublikowano

Ja sobie poradzilem bez tuta a moze cudownie dostalem buga na rejestracji i moge grac. Bo do rejestracji nie uzywalem specjalnie proxy.

budynsz1.jpg

Opublikowano
Zrobiłem tak do 5 punktu i jak uruchamiam internet explorer nie może wyświetlić strony ;/

prawdopodonie bramka proxy siadla, i tak raczej bedzie kazde nowe proxy za jakis czas siadze ty podam 2 strony gdzie mozna nowe servery proxy znalesc (oczywiscie nas interesuja jedynie USA i Canada), prawda kazde proxy co tam jest moze nawet nie dzialac 1h servery proxy nie beda dzialac wiecznie ale te 2 strony powinny pomoc.. szczegolnie ta 1sza a jesli tam nie bedzie zadne proxy dzialac zostaje google i "free proxy servers" ale mysle ze te 2 servisy wystarcza bo bodajze sa tam aktualizacje..

http://proxy.net.pl/

http://www.proxy4free.com/page1.html

2006-2010

Opublikowano

Reklamujesz strony ^^

Powinni zedytowac te poradniki maja tam nadal stare screeny z opery i mozilli

o widze ze ktos tez sie zarejestrowal bez proxy

"Teraz normalnie wchodzicie na http://www.2moons.acclaim.com i normalnie się rejestrujecie, bez żadnych bzdetów -.-" -everybodyPL

budynsz1.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.

Czy ktoś komu udało sie zmenić proxy i może utworzyć konto do 2moons może mi także stworzyć jedno konto??

Mi proxy nie chce się zmienić nie wiem dlaczego.

Bardzo prosze.

Moje g-g 5436866

Opublikowano

Omg pamietajcie ze login wpisuje sie z malej litery tak samo w rejestracji. Inaczej bedzie zawsze niedzialac.

Polecam brac ip proxy z tad

http://www.samair.ru/proxy/

I aby szybko chodzil net to wybierajcie te ktore maja przy ip "high-anonymous proxy server"

Rejestracja jest zamknieta dla calej Europy tak przynajmniej slyszalem wiec wybierajcie IP z ameryki. Ja tak ostatnio zrobilem koledze konto uzywajac proxy z USA.

Opublikowano

a mi sie strony wyswietlac nie chca to co napisal wyzej simsone :/

probowalem kazdego proxy i z kazdej strony i tylko przegladarke zamulalo

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co wiem jeszcze nie odblokowali bo koles spamuje ze zagrac nie moze xD

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej zawsze tak było ? Ja założyłem konto gdzieś z rok, może dwa temu i teraz powracam do gry.... bez żadnych proxy...

NIE POPIERAM SCAMERÓW !

NIE POPIERAM GOLD FARM !

Jeśli popierasz MNIE ! ustaw to jako sygnaturę !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

z tym ze wszystko trzeba robic przez Internet Explorer inaczej zmiana proxy nie zalapie a laczy sie dosc dlugo bo na moim necie 2 mega zalozenie konta zajelo mi jakies 15 - 20 minut

napisz do energylove i on ci zalozy (na poczatku postu dal o tym informacje) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...