wyskakuje mi takie okienko po zainstalowaniu gry i odpaleni : The game client is loaded only trough the official website !! co to moze byc???sprzet mam naprawde dobry i clienta pobralem z officialnej stronki
Pani Kasia
Napisano 08 styczeń 2010 - 12:27
ja tez mam pytanie dotycze tego błędu... to jest dziwne robie wszystko o czym piszecie... ale jak klikam START GAME na stronie (i jestem zalogowany), nastepnie klikam na launcherze Start no i ładuje mi sie... dochodzi do połowy pasek i poprostu komp zwieche łapie...
Moj komp to:
Procesor: AMD Athlon 2600+, 2.08 Ghz
Karta Graficzna: GeForce 5200 GT
RAM: 768 mb
no i miejsce na dysku mam od cholery... prosze pomozcie, bo chce pograc aa komp zwieche łapie...
Moj komp to:
no i miejsce na dysku mam od cholery... prosze pomozcie, bo chce pograc aa komp zwieche łapie...
Napisano 14 styczeń 2010 - 22:28
Użytkownik bartpl3 dnia 08 styczeń 2010 - 12:27 napisał
ja tez mam pytanie dotycze tego błędu... to jest dziwne robie wszystko o czym piszecie... ale jak klikam START GAME na stronie (i jestem zalogowany), nastepnie klikam na launcherze Start no i ładuje mi sie... dochodzi do połowy pasek i poprostu komp zwieche łapie...
Moj komp to:
Moj komp to:
miałem podobny problem ...w moim przypadku antyvir blokowal porty sproboj wylaczyc antyvira i zapore i zobacz czy odpali
Napisano 22 czerwiec 2010 - 20:20
kto mi moze pomoc bo jak nagralem clienta przez 6 godzin pojawily sie takie pliki config i data serwer MuFileCity kto mi moze pomoc pisac gg 687133
Pani Kasia
Napisano 02 luty 2011 - 21:20
Witam , może temat jest stary ale potrzebuję pomocy . A więc :
Pobrałem mu i zainstalowałem na D potem przeniosłem na dysk C ( pobierałem z : ) . Gra nie działała , wyskakiwał błąd : The game client is loaded only trough the official website . Ktoś napisał aby na www.muonline.com kliknąć " start game " kliknąłem i pobrałem , zainstalowałem . Gra nie działa i dalej wyskakuje ten sam błąd . Proszę o pomoc . Prosiłbym pisać na gg : 5608728 ale jeśli ktoś nie posiada to piszcie tu . Bardzo dziękuje chętnym którzy mi pomogą
.
Pobrałem mu i zainstalowałem na D potem przeniosłem na dysk C ( pobierałem z : ) . Gra nie działała , wyskakiwał błąd : The game client is loaded only trough the official website . Ktoś napisał aby na www.muonline.com kliknąć " start game " kliknąłem i pobrałem , zainstalowałem . Gra nie działa i dalej wyskakuje ten sam błąd . Proszę o pomoc . Prosiłbym pisać na gg : 5608728 ale jeśli ktoś nie posiada to piszcie tu . Bardzo dziękuje chętnym którzy mi pomogą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry